Στείλε και ΕΣΥ στους στρατιωτικούς μας μια κάρτα για την Ανάσταση! - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Στείλε και ΕΣΥ στους στρατιωτικούς μας μια κάρτα για την Ανάσταση!

Φωτογραφία της Διανθη Σισκου.

Από την Mairi Georgala.

Μια πολύ καλή ιδέα από την Διανθη Σισκου και με χαμηλό κόστος. Αν δεν έχουμε κάρτα, γράφουμε το ευχετήριο μήνυμά μας σε ένα απλό κομμάτι χαρτί.

(Επειδή δεν γνώριζα αν η διεύθυνση είναι εξακριβωμένη, έψαξα στην google και είδα ότι η ίδια διεύθυνση δόθηκε και από τον κ. Χάρη Αηδονόπουλο.)
A.MITRETODIS και D.KOUKLATZIS
Ily.lit-Avariz,22130, Avariz koyu, Edirne merkez, Edirne, Turkey.

Ας δείξουμε στους στρατιωτικούς μας ότι ο Ελληνικός Λαός τους σκέφτεται και συμπάσχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.