Ο ρατσιστής κύριος Λώλης ... Ο Διοικητής του ''αντιρατσιστικού'' τμήματος! - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

Ο ρατσιστής κύριος Λώλης ... Ο Διοικητής του ''αντιρατσιστικού'' τμήματος!

Φωτογραφία του Νικόλας Λύκος.

Γιατί δεν κινούνται οι διαδικασίες του νόμου περί ρατσισμού για τον κ. Λώλη του αντιρατσιστικού τμήματος; 

Με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων ευρώ τιμωρείται όποιος με πρόθεση, δημόσια παροτρύνει προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή την ταυτότητα φύλου.
Γιατί αν εγώ γράψω "μια πλατεία χωρίς καθόλου μετανάστες είναι μια καλή πλατεία" είναι ρατσισμός και αν γράψει ο Λώλης, ο αρμόδιος για την τήρηση του νόμου κάτι αντίστοιχο για τους Έλληνες δεν είναι;

Δεν είναι αυτό δυο μέτρα και δυο σταθμά; Δεν είναι υποκρισία;
Τέτοιο ρατσισμό και τέτοιο μίσος (για τους Έλληνες) δεν το βλέπεις ούτε στους εχθρούς του χώρας μας.

''Μια πλατεία δίχως Έλληνες είναι πάντα μία υπέροχη πλατεία'' γράφει...
Θαυμάστε τον...

Γιατί βρε ρατσιστή δεν πας να ζήσεις μόνιμα σε μια χώρα μακριά από τους Έλληνες;  
Να ησυχάσεις εσύ από εμάς, να ησυχάσουμε κι εμείς από εσένα; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.