Τι ήταν η Τουρκία; Ελλάδα! Και τι είναι οι τούρκοι; Κατακτητές - Ζώα και Ηλίθιοι! - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Τι ήταν η Τουρκία; Ελλάδα! Και τι είναι οι τούρκοι; Κατακτητές - Ζώα και Ηλίθιοι!

Αποτέλεσμα εικόνας για τούτκοι πραξικοπημα

Γράφει ο Στέφανος Αλυσανδράτος.

Μία απέραντη χώρα γύφτων, αμόρφωτων και ζώων τουρκομογγόλων είναι η Τουρκία. 
Έτσι αποκαλούν τους μπουνταλάδες οι ίδιοι οι τούρκοι στα συγγράματα τους. 

Ο συγγραφέας Αζίζ Νεσίν [προσπάθησαν να τον κάψουν ζωντανό] είπε δημόσια στην τηλεόραση ότι το 60% των σύγχρονων Τούρκων είναι ηλίθιοι. Όπως, επίσης, ο σύγχρονος ηθοποιός Μουζδάτ Γεζέν [σούπερ σταρ], πριν από λίγες ημέρες, δήλωσε σε ένα φόρουμ ότι οι ηλίθιοι στην Τουρκία δεν είναι 58%, αλλά ξεπερνούν κατά πολύ το 60%.

Αυτά τα ανθρωπόμορφα ζώα κρατούν Σκλάβα τη Πόλη, Σκλάβα και την Αγιά Σοφιά. Σκλάβους και τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς μας.

Πανηγυρίζουν και γιορτάζουν για την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης το 1453 ενώ εθνομηδενιστές και προδότες πολιτικοί μας μιλούν για αποτυχημένες προσπάθειες "ελληνοτουρκικής φιλίας" ξεχνώντας τους βιασμούς, τον πόνο, τα βασανιστήρια και τους θανάτους χιλιάδων Ελλήνων που μαρτύρησαν στα βρωμόχερα τους!

Οι μογγόλοι εκτέλεσαν όλους τους Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους κατά την εισβολή στην Κύπρο.
Ποιοί είναι οι τρομοκράτες είπαμε;

Ξεχνούν οι καλοπληρωμένοι βουλευτές της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης τις μεγάλες φιέστες που στήνει στην Κωνσταντινούπολη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή την επέτειο από την Άλωση της Πόλης. Ο Μπουτάρης που τόσο εχθρικά έχει καταφερθεί στην αναπαράσταση απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης δεν βλέπει πως κάθε χρόνο μια ολόκληρη μονάδα του στρατού εμφανίζεται με στολές Γενίτσαρων!

Φωτογραφία του Θοδωρής Τσέλας.

«Έρχεται αυτός που έκανε τα τρένα να περνούν κάτω από τη θάλασσα, ο συνεχιστής του Πορθητή, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν», φώναζε από τα μεγάφωνα ο εκφωνητής, την ώρα της άφιξης του τούρκου προέδρου, στους περσινούς εορτασμούς για την σφαγή των Ελλήνων το 1453 και την αιώνια σκλαβιά της Πόλης κάνοντας αναφορά στην υποθαλάσσια σήραγγα του μετρό κάτω από το Βόσπορο.

Πλήθος υποστηρικτών του τούρκου προέδρου δίνουν το παρών στην εκδήλωση, κουνώντας σημαίες.

Είναι οι ίδιοι γύφτοι τουρκομογγόλοι που έχουν οικειοποιηθεί την αρχαία ελληνική ιστορία, και την παρουσιάζουν ως δική τους, στα διάφορα τηλεοπτικά σποτ - τα οποία παίζουν και στην Ελλάδα - ενέργεια απαράδεκτη, για να προωθήσουν τον ανύπαρκτο τουρισμό τους.

Όμως αυτά τα μέρη είναι Ελληνικά! Όπου έχει αποτυπωθεί πόνος και χυθεί αίμα Έλληνα φαντάρου, όπου έχει κλάψει γοερά και έχει θρηνήσει Ελληνίδα μάνα, εκεί είναι Ελλάδα. 

Και θα ξαναγίνει Ελλάδα!

Σχετική εικόνα
Βωμός Περγάμου
Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω τους εν Ελλάδι τουρκόφιλους αλλά όπως είναι γνωστό, οι Οθωμανοί ήρθαν από τα βάθη της κεντρικής Ασίας πάνω σε μια ράχη αλόγου χωρίς σέλα και σαμάρι, φέρνοντας μαζί τους ο καθένας ένα δισάκι ψείρες και τσιμπούρια. 

Στο σύνολό τους 416 οικογένειες σε σκηνές οι οποίες εγκαταστάθηκαν στο σημερινό Σογιούτ της Ανατολίας. Ο αρχηγός και ο ιδρυτής της κατοπινής αυτοκρατορίας Οσμάν ήταν τελείως αμόρφωτος, αγράμματος και αναλφάβητος 

(Βλέπε Οικονομική Ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας του Ομέρ Λουτφή Μπάρκαν σελ. 38).

Πρώτα, χάρη σε συμπεθεριό με Βυζαντινούς, Άραβες και Πέρσες και ύστερα με σφαγές και κατακτήσεις έκλεψαν οι Οθωμανοί την περιοχή από την κεντρική Ανατολία μέχρι τα παράλια της Μ. Ασίας. Κατά τον τρόπο αυτό θεμελιώθηκε η Οθωμανική αυτοκρατορία των έξι αιώνων που δεν έχει προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα, στα γράμματα, στις τέχνες, στον πολιτισμό, όπως αντίθετα προσέφεραν η Αυτοκρατορία του Μ. Αλεξάνδρου, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και κατόπιν η Βυζαντινή, οι οποίες μετέφεραν τον πολιτισμό στα εδάφη που καταλάμβαναν.

Οι Οθωμανοί λεηλατούσαν και οικειοποιούνταν τους ξένους πολιτισμούς, σφάγιαζαν τον ανδρικό πληθυσμό, και πωλούσαν τα γυναικόπαιδα στα σκλαβοπάζαρα της Ανατολής. Όλη η Οθωμανική ιστορία των 600 χρόνων είναι τόσο φτωχή που δεν ξεπερνά τις 50 σελίδες. 
Ενώ όλα εκεί γύρω, όπου και αν σκάψουν μαρτυρούν πως εκεί ήταν και είναι Ελλάδα...

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχαιοι τούρκοι

Σχετική εικόνα

Το φουτουχάτ δηλαδή οι κατακτήσεις ξένων εδαφών και ο αφανισμός άλλων λαών είναι το μόνο καύχημά τους και το θεωρούν πολιτισμό τους. Αυτά βεβαίως είναι παγκοσμίως γνωστά και αδιαμφισβήτητα. Ο λόγος που το γράφουμε είναι για το ότι κάποιοι γενίτσαροι Πομάκοι καμαρώνουν και υπερηφανεύονται λέγοντας ne mutlu Türküm diyene χωρίς να γνωρίζουν τι σημαίνει και τι αντιπροσωπεύει η λέξη Τούρκος. 

Η έννοια της λέξης Τούρκος σημαίνει χωριάτης και Ογούζος (Oğuz), η φυλή της καταγωγής των Τούρκων, σημαίνει ηλίθιος, ελληνιστί βλάκας ή αλλιώς τουρκιστί μπουνταλάς, γι’ αυτό αποκαλούνται οι ΤούρκοιΜεμέτηδες Μπουνταλάδες. (Βλέπε και το σύγγραμμα του Ιωάννη Χλωρού, καθηγητή της Οθωμανικής Γλώσσας στη Μεγάλη του Γένους Σχολή, το έτος 1899 που εκδόθηκε κατόπιν αδείας του Υπουργείου Δημόσιας Εκπαίδευσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας). 

Στο Αχταρή Κεμπίρ [το πρώτο αραβο-τουρκικό λεξικό]Τούρκος σημαίνει ο στρατιώτης που φορούσε σιδερένια περικεφαλαία, έτσι αποκαλούνταν οι τουρκικές φυλές που καλούνταν από τους Άραβες να λάβουν μέρος στις διενέξεις μεταξύ των κρατών. 

Ο συγγραφέας Αζίζ Νεσίν [προσπάθησαν να τον κάψουν ζωντανό] είπε δημόσια στην τηλεόραση ότι το 60% των σύγχρονων Τούρκων είναι ηλίθιοι. Όπως, επίσης, ο σύγχρονος ηθοποιός Μουζδάτ Γεζέν [σούπερ σταρ], πριν από λίγες ημέρες, δήλωσε σε ένα φόρουμ ότι οι ηλίθιοι στην Τουρκία δεν είναι 58%, αλλά ξεπερνούν κατά πολύ το 60%.

Τα παραπάνω μπορεί να φαίνονται αστεία, αλλά δεν είναι καθόλου αστεία. Οι Οθωμανοί, οι πρόγονοι των σημερινών Τούρκων, ήταν αγράμματοι, απολίτιστοι και η γλώσσα τους ήταν ένα κράμα περσο-αραβικών λέξεων κατά 75% με 80%. 

Σύμφωνα με τον διάσημο Ούγγρο Ασιανολόγο Vambery, καθαρά τουρκική γλώσσα δεν υπήρξε. Ο ίδιος κατέταξε τους διάφορους ιδιωματισμούς σε δέκα τύπους. Οι Οθωμανοί ποτέ δεν είχαν διανοούμενους (όλοι είχαν καταγωγή από άλλες εθνότητες), δεν ασχολήθηκαν με γράμματα και τέχνες. Πάντοτε ήταν εχθρικοί προς αυτά και κάθε τι το καινούριο. Κατά τον 17ο αιώνα όταν τυπώθηκε για πρώτη φορά το κοράνιο από το τυπογραφείο του GUTEMBERG πέταξαν το τυπογραφείο μαζί με τα κοράνια στο Βόσπορο.

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχαιοι τούρκοι
Είναι τόσο ζώα που είχε ξεσπάσει σάλος για τη δήμαρχο που πάτησε με τακούνια πάνω σε αρχαίο μωσαϊκό!

Στη τουρκική γλώσσα η λέξη Σχολείο μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα δεν υπήρχε. Η σημερινή λέξη okul αποτελεί δάνειο από την γαλλική λέξη ecol. [βλέπε φωτο]. Στην Οθωμανική Γλώσσα υπήρχε η αραβική λέξη mektep που σήμαινε χώρος που μάθαιναν γραφή. Αυτό ίσχυσε μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα.

Το πρώτο Οθωμανικό λεξικό γράφτηκε και εκδόθηκε από τον Αχμέτ Βεφήκ Πασά [1823-1891] Πομάκο από τη Βουλγαρία και από μητέρα χριστιανή [πολύ πιθανόν Ρωμιά, διότι γνώριζε απταίστως την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα]. Αυτό ήταν το Lehçe-i Osmani και περιλάμβανε κανόνες οθωμανικής και τουρκικής γλώσσας. Προσπάθησε να φτιάξει χώρια τουρκική γλώσσα από την οθωμανική. Διότι στην οθωμανική γλώσσα χιλιάδες λέξεις χρησιμοποιούνταν λάθος και σήμαιναν άλλα αντί άλλων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο μόνος Πομάκος Πρωθυπουργός της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας το 1880 ήταν ο Αχμέτ Βεφήκ Πασάς (άντεξε μόλις τρεις ημέρες).

Ακόμα, την οθωμανική και θρησκευτική ιστορία του Ισλάμ, την πρώτη γραμματική και το συντακτικό της οθωμανικής γλώσσας, τον πρώτον Αστικό Κώδικα της δικαιοσύνης, την πρώτη Σχολή για δασκάλεςτο [Darul Muallimat], την πρώτη έντυπη εφημερίδα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία που εκδόθηκε, πρωταίτιος ήταν πάλι Πομάκος από το Λόβετς της Βουλγαρίας (Λόφτσα) ο Αχμέτ Τζεβδέτ Πασάς [1822-1895] που διετέλεσε Υπουργός παιδείας και δικαιοσύνης της αυτοκρατορίας.

Την σύγχρονη τουρκική γλώσσα την έγραψε για πρώτη φορά, με εντολή του Κεμάλ, ένας Αρμένιος, ο Agop Dilaçanγια το Ίδρυμα Τουρκικής Ιστορίας και Γλώσσας. Τα πρώτα κείμενα στην τουρκική γλώσσα με λατινικό αλφάβητο (ανθολόγια ποίησης) τα έγραψε μια Εβραία, η Halide Edip Adivar. Τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας τον έγραψε ένας Αλβανός, ο Mehmet Akif ERSOY.

Τι άλλα χαμπέρια ωρε μεμέτια μπουνταλάδες, εσείς και οι γραικύλοι νεότουρκοι μισέλληνες της περίφημης ελληνοτουρκικής φιλίας; 

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχαιοι τούρκοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.