Φτάνει πια! Δεν αντέχουμε άλλη λεηλασία - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Φτάνει πια! Δεν αντέχουμε άλλη λεηλασία

Φωτογραφία του Δημήτριος Σαλαπάτας.

Μήνυμα στο Facebook: 

Δεν ανέχομαι από την τριτοκοσμική μπλέμπα και όλο το ισλαμικό σκουπιδαριό που μαζεύτηκε στην πατρίδα μας που τους φιλοξενούμε, τους ταίζουμε, ανεχόμαστε τη βρωμιά τους , να καταστρέφουν και να λεηλατούν τους ναούς μας!! Αν εμείς είχαμε λεηλατήσει ένα δικό τους τζαμί θα μας είχαν κηρύξει θρησκευτικό πόλεμο.
Αυτή είναι η εκδήλωση της ευγνωμοσύνης τους, σε μας που ως ηλίθιος λαός, επιτρέψαμε να φέρουν μέσα στην Ελλάδα,όλο τον οχετό του Ισλάμ; 

Φωτογραφία του Δημήτριος Σαλαπάτας.

(Εικόνα της λεηλασίας του Ναού της Αγίας Αικατερίνης από τους λαθρομετανάστες στη Μόρια.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.