Αλέξη, κάν'το όπως ο Σαμαράς - Σε εντεταλμένη υπηρεσία για τη "νέα Ελλάδα" που ονειρεύονται στον ΣΥΡΙΖΑ; - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Αλέξη, κάν'το όπως ο Σαμαράς - Σε εντεταλμένη υπηρεσία για τη "νέα Ελλάδα" που ονειρεύονται στον ΣΥΡΙΖΑ;

Αποτέλεσμα εικόνας για η νέα ελλαδα του συριζα

Για τους κατοίκους της οποίας προαναγγέλλουν μία "νέου τύπου οικονομία" βασισμένη στην..."βιώσιμη ανάπτυξη". 

Ακόμη και τα κύματα των...«κλιματικών μεταναστών» έχουν προβλέψει στον ΣΥΡΙΖΑ, οραματιζόμενοι την "νέα Ελλάδα", κατά την οποία, όπως οι ίδιοι παραδέχονται, θα είναι δίκαιο να κυβερνάνε!!

Εάν η Ευρώπη κλυδωνίστηκε από την είσοδο 50.000 προσφύγων, αναρωτηθείτε τι πρόκειται να συμβεί από την είσοδο 50.000.000 τα επόμενα 50 χρόνια εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής με βάση τις εκτιμήσεις του ΟΗΕ, ανέφερε αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης μιλώντας κατά την πρώτη μέρα της διήμερης ευρωπαϊκής συνάντηση με θέμα: «Μετά τα μνημόνια: Η επόμενη μέρα για την Ελλάδα».

Στην Ευρώπη σήμερα και στον πλανήτη διαπιστώνουμε ότι η αστική δημοκρατία είναι σε αδιέξοδο. Αυτό που έχουμε καθήκον να κάνουμε είναι αυτό που κάνουμε στην Ελλάδα σε μικρή κλίμακα. Όχι να μόνο να φτιάξουμε ένα καινούργιο κόσμο αλλά να μην καταρρεύσει αυτό που ζούμε.

Εάν δεν προστατεύσουμε τον αδύναμο είναι θέμα χρόνου. Όταν οι πλούσιοι αρνούνται να συντηρήσουν το σύστημα, όπως οφείλουν, διαρρηγνύεται το μοντέλο.

Συνεχίζοντας πρότεινε το μοντέλο μιας εναλλακτικής οικονομίας και τόνισε, ότι αυτό θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα.

«Δεν δικαιούμαστε να μην κυβερνάμε γιατί κυβερνώντας οι άλλοι δημιουργούν καταστρεπτικές συνέπειες που είναι δύσκολο να αντιστραφούν», ανέφερε.

Συνεχίζοντας ο κ. Τσιρώνης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της Ενωμένης Ευρώπης και υποστήριξε ότι η ελπίδα βρίσκεται σε μεγέθη σαν της Ευρώπης «ή και πολύ μεγαλύτερα», όπως είπε.

«Έχει μεγάλη σημασία το μέγεθος ενός θεσμού όταν απέναντί σου είναι μεγάλες πολυεθνικές. Η Ευρώπη είναι ο υπερεθνικός θεσμός στον οποίο μπορούμε να πολεμήσουμε και να δώσουμε μάχες μεγάλες και πρέπει να τις δώσουμε καθημερινά», κατέληξε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
                                                                                                                                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.