Ασύστολη παπαρολογία Παπαδημούλη - "Η αποφασιστική και ψύχραιμη αντίδραση Ελλάδας και Κύπρου οδηγεί σε ευρωπαϊκή στήριξη στο ζήτημα των δύο στρατιωτικών" - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Ασύστολη παπαρολογία Παπαδημούλη - "Η αποφασιστική και ψύχραιμη αντίδραση Ελλάδας και Κύπρου οδηγεί σε ευρωπαϊκή στήριξη στο ζήτημα των δύο στρατιωτικών"


Οι τούρκοι κλιμακώνουν και αναβαθμίζουν το κατηγορητήριο των 2 στρατιωτικών σε κατασκοπεία και ο ηλίθιος της παρέας πετάει αβασάνιστα τις μπαρούφες του.

Ιδού: 
Η αποφασιστική και ψύχραιμη αντίδραση Αθήνας και Λευκωσίας οδηγεί μεταξύ άλλων, σε ευρωπαϊκή στήριξη της Ελλάδας στο ζήτημα των δύο στρατιωτικών, επισημαίνει, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
Συγκεκριμένα, «η αποφασιστική και ψύχραιμη αντίδραση Ελλάδας και Κύπρου, οδηγεί σε ισχυρή ευρωπαϊκή καταδίκη της τουρκικής επιθετικότητας και στήριξη προς την Ελλάδα και στο ζήτημα των δύο στρατιωτικών και για το Αιγαίο», σημειώνει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Και καταλήγει συμπερασματικά, «η διεθνοποίηση αποδίδει καρπούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.