Υπόθεση Γιαγτζόγλου: Υπέκυψε στους εκβιασμούς των μπαχαλάκηδων το υπουργείο Δικαιοσύνης - UNPOLITICAL

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

Υπόθεση Γιαγτζόγλου: Υπέκυψε στους εκβιασμούς των μπαχαλάκηδων το υπουργείο Δικαιοσύνης

Αποτέλεσμα εικόνας για τρομοκρατες ελλαδα

Θα μεταχθεί τον Απρίλιο στον Κορυδαλλό - Το υπουργείο εντάσσει τη μεταγωγή του στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του καταστήματος Πλήρης υποταγή στα «θέλω» των μπαχαλακήδων από το υπουργείο Δικαιοσύνης. 

Ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου θα μεταχθεί από τις φυλακές Λάρισας σε αυτές του Κορυδαλλού με απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης. 

Οι αλληλέγγυοι του Γιαγτζόγλου που ζητούσε με απεργία πείνας και δίψας τη μεταγωγή τουείχαν επί μέρες κάνει γυαλιά-καρφιά όχι μονον την Αθήνα, αλλά και πολλές άλλες πόλεις, ενώ δεν δίστασαν να εκτοξεύσουν απειλές ότι «θα χυθεί αίμα», αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους. 

Μπροστά σε όλη αυτή την κατάσταση και με τον υπουργό προστασίας του πολίτη κ. Τόσκα να δέχεται πυρά από όλους και αυτός να ρίχνει το φταίξιμο στους αστυνομικούς, το υπουργείο Δικαιοσύνης φαίνεται πως βρήκε τη «λύση» για τα... «δικά μας παιδιά»: Με το αιτιολογικό της αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού προωθείται η πλήρης μετατροπή της σε κατάστημα κράτησης υποδίκων. 

Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε σήμερα από το υπουργείο Δικαιοσύνης, η μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από τις φυλακές Κορυδαλλού σε άλλα καταστήματα κράτησης και, παράλληλα, η μεταγωγή σ’ αυτό 27 υποδίκων, ανάμεσα στους οποίους βέβαια θα είναι και ο Γιαγτζόγλου. 

Οι μεταγωγές αυτές θα γίνουν μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών στις φυλακές Κορυδαλλού θα μεταφερθεί ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου.

Δηλαδή, το υπουργείο Δικαιοσύνης εντάσσει την επίμαχη μεταγωγή όχι ως ικανοποίηση του αιτήματος του κρατούμενου, αλλά στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού ως φυλακή υποδίκων. 

Η μεταγωγή του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου αναμένεται να γίνει στις 10 Απριλίου 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.