Αποκάλυψη σκανδάλου: Χιλιάδες πλαστά σύμφωνα συμβίωσης δίνονταν στους λαθρομετανάστες - Η Χρυσή Αυγή έστειλε την υπόθεση στην Δικαιοσύνη! ΒΙΝΤΕΟ - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Αποκάλυψη σκανδάλου: Χιλιάδες πλαστά σύμφωνα συμβίωσης δίνονταν στους λαθρομετανάστες - Η Χρυσή Αυγή έστειλε την υπόθεση στην Δικαιοσύνη! ΒΙΝΤΕΟ


Η Χρυσή Αυγή έφερε το σκάνδαλο στην Δικαιοσύνη, ζητώντας τον επανέλεγχο όλων των υποθέσεων

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός δήλωσε από τον Άρειο Πάγο όπου κατέθεσε την σχετική μηνυτήρια αναφορά: 

"H Xρυσή Αυγή κατέθεσε μήνυση προ ολίγων λεπτών για ένα σκάνδαλο που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον Δήμο Αθηναίων, αλλά και όχι μόνο απ΄ ότι μαθαίνουμε.

Συγκεκριμένα υπάρχει μια φάμπρικα που έχει ανοίξει και ρομά, γύφτοι όπως τους λέγανε παλαιότερα, και διάφοροι τοξικοεξαρτημένοι, κυρίως γυναίκες συνεχώς φτιάχνουν παράνομα σύμφωνα συμβίωσης, μετά τον επαίσχυντο νόμο που ψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή. Έτσι ξέρουμε ότι έχουν δοθεί εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες, αυτό θα το δούμε κατά την πορεία παράνομα σύμφωνα συμβίωσης σε λαθρομετανάστες οι οποίοι αποκτούν σιγά σιγά τα νόμιμα χαρτιά και τα δικαιώματα στην Ελλάδα μας.

Αυτό το πράγμα η Χρυσή Αυγή δεν θα το επιτρέψει, θα τους απαντήσει με όλους τους νόμιμους τρόπους ήρθαμε καταθέσαμε την μήνυση και περιμένουμε από την Ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει τα απαραίτητα και τα αναγκαία έτσι ώστε να σταματήσουν όλο αυτό το πράγμα. Επίσης ζητήσαμε σαν Χρυσή Αυγή να γίνει επανέλεγχος όλων των συμφώνων συμβίωσης, τα οποία έχουν δοθεί από την ημερομηνία την οποία ψηφίστηκε ο συγκεκριμένος νόμος. Δεν θα επιτρέψουμε την αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για Ελλάδα και Ορθοδοξία".

Αντικείμενο της μηνυτήριας αναφοράς που κατατέθηκε από την Χρυσή Αυγή ήταν η άρση των δυσμενών συνεπειών που επέφερε η κατάπτυστη νομοθεσία περί "συμφώνου συμβίωσης". Επίτηδες ή από "αμέλεια" στο κείμενο του νόμου δεν απαιτείται από τους συμβαλλόμενους (αυτούς που θέλουν να θεωρούνται "σύζυγοι") να προσκομίζουν άδεια γάμου που εκδίδεται σε όλες τις περιπτώσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κάποιος έχει δικαίωμα να τελέσει γάμο.

Αυτό έχει ως συνέπεια το "κενό" να το λυμαίνονται κυκλώματα που "παντρεύουν" με το αζημίωτο αθρόα λαθρομετανάστες με ρομά, τοξικομανείς και άλλες "ευπαθείς ομάδες", καταχωρώντας στα αρμόδια Ληξιαρχεία της χώρας πράξεις που ουσιαστικά θα ήταν άκυρες, αν γινόταν ο απαιτούμενος έλεγχος.

Η Χρυσή Αυγή με την μηνυτήρια αναφορά ζητά όχι μόνο τον άμεσο έλεγχο όλων των φακέλων "συμβίωσης" αλλά και την ποινική δίωξη όλων όσων συμμετέχουν στα κυκλώματα (υπαλλήλων ή πολιτών).

Ακολουθεί η μηνυτήρια αναφορά όπως κατατέθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.