«Τιμωρούν» την γέννηση Ελλήνων; – Κραυγή απόγνωσης από τους πολύτεκνους (ΒΙΝΤΕΟ) - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

«Τιμωρούν» την γέννηση Ελλήνων; – Κραυγή απόγνωσης από τους πολύτεκνους (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην Ηρώδου Αττικού, κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου, έφτασε χθες η πορεία των πολύτεκνων, που πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την περικοπή των επιδομάτων τους, στο πλαίσιο εχθρικών ρυθμίσεων απέναντι σε όσους «τολμούν» να θέλουν να κάνουν πολλά παιδιά στην Ελλάδα.

Οι πολύτεκνοι αντιδρούν για την περικοπή των επιδομάτων σε όσους έχουν οικογενειακό ετήσιο εισόδημα από 13.501 μέχρι και 33.750 ευρώ. Η περικοπή είναι απο 256 έως 600 ευρώ.

Πολύτεκνοι και ειδικά οι τρίτεκνοι από όλη την Ελλάδα φώναξαν στην Αθήνα:

«Τα Παιδιά δεν είναι Τεκμήρια» και «Τσίπρα σε ψηφίσαμε να δούμε προκοπή και εσύ μας έφερες νέα περικοπή» αλλά και το «Οι πολύτεκνοι ψηφίζουν, τους ψεύτες τους μαυρίζουν».

«Ζητάμε τα αυτονόητα, αξιοπρεπή αντιμετώπιση για τα παιδιά μας, ώστε να τους προσφέρουμε αξιοπρεπή διαβίωση», λένε οι διαδηλωτές.

«Τιμωρούν το τρίτο παιδί», αναφέρουν οι τρίτεκνοι, ενώ όλοι μαζί με μια φωνή ζητούν την επιστροφή των νέων Ελλήνων από το εξωτερικό με το σύνθημα «Φέρτε τα παιδιά μας πίσω».

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό, καθώς το Κράτος δυσκολεύει ουσιαστικά, όσους θέλουν να αποκτήσουν πολυμελείς οικογένειες, την ώρα που μέσω του «Προγράμματος Helios» επιχειρείται η ένταξη μεταναστών στην Ελλάδα, κάτι που με την φυγή Ελλήνων στο Εξωτερικό και την εχθρική πολιτική απέναντι στην γέννηση πολλών Ελληνόπουλων, οδηγεί, εκ των πραγμάτων, στην αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού.

Δείτε τα ρεπορτάζ και τα σχόλια δικά σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.