Ποιος από το κράτος προστάτη θα μας προστατέψει, ποιος; - UNPOLITICAL

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

Ποιος από το κράτος προστάτη θα μας προστατέψει, ποιος;

Φωτογραφία της Mairi Georgala.

«ΜΕ ΑΡΠΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥΣΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ»

Όσα συνέβησαν στον σεβάσμιο γέροντα και ΠΑΤΕΡΑ μας από το σημερινό, διεστραμμένο ελληνικό κράτος που: 

- απελευθερώνει τους εγκληματίες
- φυλακίζει τα θύματα
- προστατεύει νομικά τους κακοποιούς
- διώκει τους νομοταγείς
- επιδοτεί τους λαθρομετανάστες
- φορολογεί μέχρι εξόντωσης τους Έλληνες

θα πρέπει να μας κάνουν να προσέξουμε ώστε η επόμενη κυβέρνηση που θα εκλέξουμε, να έχει επιτέλους αντιληφθεί ότι έχουν συντελεστεί κοσμοϊστορικές αλλαγές. Τα "ευρωπαϊκά" κράτη που ακολουθούν κατά πόδας οι πολιτικοί μας, απηχούν πλήρως τον δικαιωματισμό και οι εν λόγω χώρες έχουν μετατραπεί σε ανελεύθερες, άδικες και ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ.

Η Ελλάδα μας, πήρε την αριστερή στροφή καθ' όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Μπορεί να είχαμε κυβερνήσεις της κατ' όνομα δεξιάς αλλά ήταν συμπλεγματικές, ψοφοδεείς και τελικά ψευτο-δεξιές κυβερνήσεις. Κάπως έτσι βρεθήκαμε να:

- ακούμε τον πρωθυπουργό να μας λέει ότι δεν έχουμε σύνορα
- να έχουμε υπουργούς που αποφυλακίζουν δολοφόνους
- οι Έλληνες να έχουμε μετατραπεί σε μειονότητα
- οι λαθραίεποικοι να επιδοτούνται
- οι τρομοκράτες να δοξάζονται
- οι βιαστές να έχουν δεύτερη ευκαιρία να ξαναβιάσουν
- οι νοικοκύρηδες να φυλακίζονται
- οι καλασνικωφόροι να κανακεύονται

Η πρώτη μαζική εισβολή λαθρομεταναστών συνέβη το 1991

Από τότε το ελληνικό κράτος δεν προνόησε να αλλάξει το ισχύον νομικό καθεστώς και τελικά δεν υπηρέτησε τον Έλληνα προκειμένου να είναι σε θέση να αμύνεται υπέρ της ζωής του, της οικογενείας του, της τιμής και της περιουσίας του.

Παρά το ότι βρήκαν χρόνο και τρόπο να περάσουν νομοσχέδια και τροπολογίες που αφορούν τα τζαμιά, τους κίναιδους και κάθε άλλο εκπρόσωπο του περιθωρίου. Παρά το ότι έβαλαν απέναντί τους την μεγάλη μάζα του ελληνικού πληθυσμού που είναι ενάντια σε όλες αυτές τις "μεταρυθμίσεις"... δεν βρήκαν ούτε τον χρόνο αλλά ούτε και τον τρόπο να υπερασπιστούν τους γηγενείς, ακόμα κι αν είναι υπερήλικες!

Έχουμε ξεπεράσει εδώ και χρόνια το σημείο χωρίς επιστροφή. Είναι ήδη πολύ αργά. Όλοι εμείς, ζούμε καθημερινά έναν εφιάλτη! Τον εφιάλτη του κάθε φυσιολογικού ανθρώπου που δεν είναι και δεν θέλει να γίνει, ούτε κατσαπλιάς αλλά ούτε και φονιάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.