Δήμαρχος Στυλίδας: «Παντρευτείτε μετανάστες και φτιάξτε καινούριο λαό» - ΒΙΝΤΕΟ - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

Δήμαρχος Στυλίδας: «Παντρευτείτε μετανάστες και φτιάξτε καινούριο λαό» - ΒΙΝΤΕΟ


Η Ελλάδα εξακολουθεί να υποδέχεται μουσουλμάνους μετανάστες, οι οποίοι εποικίζουν την χώρα μας και προωθούνται σε όλα τα μήκη και πλάτη.

Οι Αρχές του τόπου τους καλωσορίζουν, χωρίς να ελέγχουν ποιος και από πού έρχεται, αγνοώντας τις δραματικές εκκλήσεις για ισλαμοποίηση της Ελλάδας, ενίσχυσης της πέμπτης φάλαγγας με αποφασισμένους για όλα μουσουλμάνους, αύξησης της φτώχειας με εισαγωγή επιπλέον φτωχών κοκ.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο, να καλωσορίζει τους μουσουλμάνους μετανάστες, κατά την διάρκεια εργασιών διαμόρφωσης του πρώην στρατοπέδου Ανδρόπουλου στη Στυλίδα για την φιλοξενία 500 εξ αυτών.

Υπό την επίβλεψη της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. τοποθετούνται λυόμενα σπίτια.

Οι εργασίες, όπως μεταδίδεται θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Απριλίου.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας, όπως ο ίδιος αναφέρει, θέλει να φέρει φτηνά εργατικά χέρια στην περιοχή και να βοηθήσει τους ξεριζωμένους μετανάστες και πρόσφυγες.

Η χώρα, σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να προσαρμοστεί στην νέα πραγματικότητα μετακίνησης ανθρώπων εξαιτίας κυρίας της (υποτιθέμενης) κλιματικής αλλαγής, δήλωση που παραπέμπει φυσικά στην Ατζέντα 21, η οποία μετονομάστηκε σε Ατζέντα 2030.

Απώτερος σκοπός του Δήμου μάλιστα είναι η ένταξη των μεταναστών σε διαμερίσματα εντός πόλεων.

Όνειρό του, όπως είπε, είναι το «ανακάτεμα» Ελλήνων και μεταναστών σε έναν πολυπολιτισμικό λαό. Μάλιστα στα λυόμενα σπίτια θα κληθούν να μείνουν και Έλληνες, οι οποίοι έχουν χάσει τα σπίτια τους ή δεν μπορούν να πληρώσουν ενοίκιο και ενδεχόμενα τις θέσεις τους στην πόλη πάρουν μουσουλμάνοι.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας κάνει λόγο για γάμους μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών, γεγονός που, όπως αφήνει να εννοηθεί, θα συμβάλλει στην άνοδο της Ελλάδας σε παγκόσμια υπερδύναμη, καθώς την ίδια συνταγή ακολούθησαν και ακολουθούν οι ΗΠΑ, εκείνη του πολυπολιτισμικού λαού.

Παρακολουθήστε το βίντεο, ειδικά από το 5’50.


Έτσι, όπως πολλάκις, σας έχουμε αναφέρει από το el.gr Έλληνες και μετανάστες επιδιώκεται να μαντρωθούν σε κοινωνίες γκέτο με πολυπολιτισμικά ολοήμερα σχολεία γειτονιάς, ιατρεία γειτονιάς και όλοι μαζί θα τσιπάρονται δίνοντας τα βιομετρικά τους στοιχεία.

Όλα συμβαίνουν τώρα και όποιος θέλει να βρίσκεται σε διοικητική θέση οφείλει να τα πρεσβεύει και να τα εφαρμόζει!

Και υπάρχει σίγουρα κάποιος που συμφωνεί 100% με τον Δήμαρχο Στυλίδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.