Οι Τούρκοι έβαλαν προβολείς στις Καστανιές στο σημείο που συνέλαβαν τους δύο στρατιωτικούς - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

Οι Τούρκοι έβαλαν προβολείς στις Καστανιές στο σημείο που συνέλαβαν τους δύο στρατιωτικούς

File Photo: Από το Γενικό Επιτελειο Στρατού

Οι Τούρκοι φαίνεται ότι κλιμακώνουν τον ψυχολογικό πόλεμο στην περιοχή του Έβρου. Μετά τα “αντιπλημμυρικά” έργα που ξεκίνησε ο τουρκικός στρατός, τώρα αποφάσισαν να τοποθετήσουν και προβολείς στις Καστανιές, εκεί που συνέλαβαν τους Έλληνες στρατιώτες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα evros24.gr από την Παρασκευή το βράδυ άρχισαν να χρησιμοποιούν προβολείς με τους οποίους, φωτίζουν τα ελληνικά φυλάκια και την γύρω περιοχή, ενέργεια η οποία χαρακτηρίζεται διεθνώς ως επιθετική, αφού έτσι τυφλώνεται το στρατιωτικό προσωπικό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελέγχει την περιοχή ευθύνης του, δηλαδή τα σύνορα, και να είναι ευάλωτο σε τυχόν αιφνιδιαστική επιθετική ενέργεια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ελληνική διπλωματική παρέμβαση-απάντηση (ως αντίδραση) στην τουρκική τακτική παρενόχλησης, η οποία ενέχει πλήθος κινδύνων δημιουργίας κάποιου "ατυχήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.