Προδοσία μουσουλμάνων Περιφερειακών συμβούλων στην Θράκη: Αποχώρησαν για να μην εγκριθεί ψήφισμα υπέρ των 2 Ελλήνων Στρατιωτικών! Τους συνεχάρη ο Βούτσης; - UNPOLITICAL

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

Προδοσία μουσουλμάνων Περιφερειακών συμβούλων στην Θράκη: Αποχώρησαν για να μην εγκριθεί ψήφισμα υπέρ των 2 Ελλήνων Στρατιωτικών! Τους συνεχάρη ο Βούτσης;


Η φράση "φίδια στον κόρφο μας" ταιριάζει γάντι στις ύπουλες και βρώμικες μεθοδεύσεις των τουρκοπράκτορων στην Θράκη μας.

Η Χρυσή Αυγή πολλάκις έχει καταγγείλει με μηνύσεις και δημόσιες αναφορές εντός και εκτός Βουλής την αποσχιστική δράση των ασύδοτων τουρκοπρακτόρων στην Θράκη.

Μια τέτοια ύπουλη κίνηση που αγγίζει τα όρια της προδοσίας ήταν η αποχώρηση των μουσουλμάνων συμβούλων από την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι εν λόγω μουσουλμάνοι περιφερειακοί σύμβουλοι αποχώρησαν λίγο πριν έρθει προς έγκριση ψήφισμα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελο Μητρετώδη που συνεχίζουν να κρατούνται παράνομα αιχμάλωτοι στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης.

Σκοπός των αποχωρησάντων μουσουλμάνων περιφερειακών συμβούλων, ο οποίος και τελικά επετεύχθη, ήταν να μην υπάρχει απαρτία στην συνεδρίαση, αφού απαιτούνταν η συμμετοχή τουλάχιστον 14 συμβούλων.

Μετά την αποχώρηση όμως των 8 μουσουλμάνων συμβούλων απέμειναν μόλις 12 Περιφερειακοί σύμβουλοι και το ψήφισμα υπέρ των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών δεν πέρασε!

Την απαράδεκτη στάση των 8 μουσουλμάνων συμβούλων κατήγγειλε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜΘ της Χρυσής Αυγής, Αναστάσιος Ναθαναηλίδης ο οποίος παρέμεινε μέχρι τέλους στην τελικώς άκαρπη συνεδρίαση.

Φανταστείτε τι στάση θα κρατήσουν οι εν λόγω περιφερειακοί σύμβουλοι και σε άλλα κρίσιμα εθνικά ζητήματα...


Βέβαια, να θυμίσουμε πως ο ίδιος ο κομμουνιστής Πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης είχε διαμηνύσει εντός της Ολομέλειας πως οι Έλληνες βουλευτές δεν είναι ανάγκη να έχουν Πατρίδα της Ελλάδα!!!

Ομοίως και οι μουσουλμάνοι Περιφερειακοί σύμβουλοι στην Θράκη δεν είναι ανάγκη να θεωρούν τους 2 Έλληνες Στρατιωτικούς ως δική τους υπόθεση, αλλά προτιμούν να εκπροσωπούν τα συμφέροντα του Ερντογάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.