Εστησαν παγίδα στους 2 Ελληνες στρατιωτικούς; - Αφαίρεσαν πασσάλους από τη συνοριακή γραμμή - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018

Εστησαν παγίδα στους 2 Ελληνες στρατιωτικούς; - Αφαίρεσαν πασσάλους από τη συνοριακή γραμμή


Σοβαρά ερωτήματα για τους στόχους της Άγκυρας προκαλεί η πληροφορία ότι λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών οι Τούρκοι στρατιώτες είχαν αφαιρέσει τους πασσάλους που οριοθετούν τη συνοριακή γραμμή.

Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί, θα ενισχύσει την άποψη πολλών ότι πιθανώς η Αγκυρα να έστησε «παγίδα» στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που συνεχίζουν να κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Την πληροφορία δημοσιεύει η ιστοσελίδα HellasJournal.com προσθέτοντας ότι συνήθως για οποιεσδήποτε εργασίες τέτοιας μορφής απαιτείται να έχει προηγηθεί συμφωνία στο επίπεδο της προβλεπόμενης μεθοριακής επιτροπής. 

Αυτήν την στιγμή δεν είναι γνωστό αν είχε υπάρξει συνεννόηση, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αφαίρεση των πασσάλων και η καθυστέρηση στην επανατοποθέτηση τους είχε ήδη προκαλέσει ανησυχία και προβληματισμό στην ελληνική πλευρά. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η περιπολία των δυο στρατιωτικών είχε και αυτό το αντικείμενο, τον έλεγχο δηλαδή της επανατοποθέτησης των πασσάλων στην θέση τους, κάτι που δεν είχε γίνει. Αντιθέτως οι δυο στρατιωτικοί εντόπισαν ίχνη από πατημασιές τις οποίες και προσπάθησαν να ακολουθήσουν για να εντοπίσουν τι είχε συμβεί και εάν είχαν τοποθετηθεί σε λάθος σημείο οι πάσσαλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.