Περισσότερα από 500 τροχαία τον Μάρτιο μόνο στην Αττική! - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

Περισσότερα από 500 τροχαία τον Μάρτιο μόνο στην Αττική!

Αποτέλεσμα εικόνας για Περισσότερα από 500 τροχαία τον Μάρτιο μόνο στην Αττική

Αιματηρός είναι ο απολογισμός των τροχαίων που σημειώθηκαν στην Αττική και τον περασμένο Μάρτιο. Σημειώθηκαν περισσότερα από 500 τροχαία εκ των οποίων τα 19 ήταν θανατηφόρα

Αιματηρός αποδείχτηκε δυστυχώς και ο Μάρτιος από τον απολογισμό της Τροχαίας για την Αττική. Στην περιοχή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, σημειώθηκαν 502 τροχαία ατυχήματα με 589 παθόντες και ειδικότερα, 19 θανατηφόρα με 19 νεκρούς, 12 σοβαρά ατυχήματα με 13 σοβαρά τραυματίες και 471 ελαφρά ατυχήματα με 557 ελαφρά τραυματίες.

Τα κυριότερα αίτια των ατυχημάτων αυτών ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων που εφαρμόζει η Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής, βεβαιώθηκαν 24.281 παραβάσεις από τις οποίες 780 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος.

Ενδεικτικά, βεβαιώθηκαν 610 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, από τις οποίες οι 71 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος, 1.940 παραβάσεις ορίου ταχύτητας, 424 παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 876 παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου, 328 παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας και 1.127 παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους.

Θοδωρής Παναγιωτίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.