Ανοίξαμε πολλές κερκόπορτες στην Θράκη! (Βίντεο) - UNPOLITICAL

Κυριακή, 1 Απριλίου 2018

Ανοίξαμε πολλές κερκόπορτες στην Θράκη! (Βίντεο)

Το μειονοτικό κόμμα DEB δρα κατά της χώρας μας και υπέρ της Τουρκίας.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ερντογάν κάνει λόγω για Τουρκική και όχι για Μουσουλμανική μειονότητα στην (μέχρι τώρα) Ελληνική Θράκη. Το DEB λοιπόν υποστηρίζει ανοιχτά τους Τούρκους στις πολεμικές επιχειρήσεις που διεξάγουν, κατά των Κούρδων.
Η προσευχή του DEB
«Οι προσευχές μας είναι μαζί με την Μητέρα Πατρίδα Τουρκική Δημοκρατία, ενώ ευχόμαστε οι μάρτυρες να έχουν το έλεος του Αλλάχ, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους ήρωες και κουράγιο στις οικογένειές τους».
Την παραπάνω προσευχή την έκαναν ως ένδειξη αλληλεγγύης στον τουρκικό στρατό ο οποίος σκοτώνει τους Κούρδους. Οι άνθρωποι νιώθουν Τούρκοι και φέρονται σαν Τούρκοι, μόνοι τους το λένε δεν το λέει κάποιος άλλος.
Το ότι υπάρχουν Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα, υπάρχουν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι Τούρκοι οι άνθρωποι. Είναι Έλληνες οι οποίοι απλά δεν είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Πολλές φορές οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν δηλώσει ότι αισθάνονται Έλληνες και όχι Τούρκοι.
Η έξυπνη εξωτερική πολιτική του Ερντογάν
Ο Ερντογάν κοιτάει τα συμφέροντα της πατρίδας του και κινείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Ο πρόεδρος της Τουρκίας λοιπόν, κάνει μιλάει για Τουρκική μειονότητα στην Θράκη, χρηματοδοτεί τον ψευδομουφτή, χρηματοδοτεί σχολεία προπαγάνδας και γενικότερα κάνει αυτό που θεωρεί σωστό για την πατρίδα του.
Η ΟΧΙ-έξυπνη πολιτική της Ελλάδας
Όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις ακολουθούν λάθος πολιτική στα εθνικά θέματα. Δεν είναι μόνο η εξωτερική μας πολιτική χάλια αλλά η πολιτική που ακολουθούμε σαν κράτος γενικότερα. Το Ελληνικό κράτος έχει αφήσει στο έλεος των Τούρκων τους Έλληνες Μουσουλμάνους. Οι Τούρκοι εννοείτε ότι εκμεταλλεύονται την κατάσταση προς όφελος τους.
Οι Έλληνες Μουσουλμάνοι δεν ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει στην Τουρκία και δηλώνουν Έλληνες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.