Παραδίδουν και τα νήπια στο σύστημα εκπαίδευσης της Νέας Τάξης ΒΙΝΤΕΟ - UNPOLITICAL

Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Παραδίδουν και τα νήπια στο σύστημα εκπαίδευσης της Νέας Τάξης ΒΙΝΤΕΟ


Πρωτοπόρος η Γαλλία, όπως πάντα, σε κάθε νοοτροπία επιρροής της Λευκής Αδελφότητας, από την εποχή του "Ελευθερία-Ισότητα-Αδελφότητα" έως σήμερα, έρχεται να κάνει υποχρεωτική την παράδοση των νηπίων από τα 3 τους χρόνια, στο σύστημα εκπαίδευσης του κράτους της νεοταξικής νοοτροπίας.

Η απόφαση αυτή παρουσιάζεται ως φυσικό (!!!) επακόλουθο, της ήδη —όπως διατείνεται ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν— παράδοσης του 98% των νηπίων, στο σύστημα κρατικής εκπαίδευσης, από τους γονείς τους.

Για τον Μακρόν και τους ομοϊδεάτες του, το 98%, που αφήνει τα παιδιά του στα χέρια αγνώστων να τα εκπαιδεύσει, είτε επειδή εργάζεται για να επιβιώσει, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο, είναι ικανό να επιβάλλει στο υπόλοιπο 2%, το να παραδίδει υποχρεωτικά τα παιδιά του στο κρατικό εκπαιδευτικό σύστημα!

Μετά σου λένε, ότι είναι και δημοκράτες οι Γάλλοι κι όλοι όσοι μας σερβίρουν τα πολιτικώς "ορθά" εφευρήματα της αριστεράς, στον δυτικό κόσμο του δήθεν προοδευτισμού.

Θέλετε να δείτε, τι θα κερδίζει το νήπιο από το νέο αυτό υποχρεωτικό σύστημα και πόσο ευτυχισμένοι πρέπει να είμαστε που θα παραδίδουμε τα παιδιά μας στον κάθε εγκεκριμένο από το κράτος εκπαιδευτικό, που θα τα κάνει όπως τα θέλουν αυτοί που εξουσιάζουν τον κόσμο; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και κρίνετε μόνοι σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.