Ιδού οι «επενδυτές» της κυβέρνησης: Παράνομοι μετανάστες καταλαμβάνουν «ενεργές» δομές του Κράτους (ΒΙΝΤΕΟ) - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Ιδού οι «επενδυτές» της κυβέρνησης: Παράνομοι μετανάστες καταλαμβάνουν «ενεργές» δομές του Κράτους (ΒΙΝΤΕΟ)


Η αυξημένη μεταναστευτική ροή, μπροστά από το νέο λιμάνι της Πάτρας, συνεχίζεται και πλέον οι παράνομοι μετανάστες καταλαμβάνουν δομές του Δημοσίου.

Έτσι, μετά τον χώρο της Αβέξ, του Λαδόπουλου και της Πειραϊκής Πατραϊκής, κάποιες από τις ομάδες των παράνομων μεταναστών που βρίσκονται στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, διαμένουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων που ανήκει στον Δήμο Πατρέων.

Σύμφωνα με κατοίκους και περαστικούς οι παράνομοι μετανάστες αυτοί μένουν εντός των εγκαταστάσεων των Παλαιών Σφαγείων, σε ένα χώρο που μάλλον τους βολεύει αφού πέρα από τα υπόλοιπα διαθέτει νερό, αλλά και κατασκευές που προφυλάσσουν τόσο από το κρύο, όσο και από την ζέστη.

Οι ομάδες αυτές μπήκαν σταδιακά στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων, προφανώς γιατί πλέον δεν χωρούν όλοι στα πρώην εργοστάσια του Λαδόπουλου και της Αβέξ.

Τώρα θα… επενδύσουν και στα Παλαιά Σφαγεία.

Τα Παλαιά Σφαγεία ανήκουν στον δήμο της Πάτρας, είναι περιουσιακό στοιχείο αυτής της πόλης και των δημοτών της και θα πρέπει να προστατευθεί αφού δεν είναι σε εγκατάλειψη.

Αντίθετα υπάρχουν σχέδια για την αξιοποίηση του, ενώ τα καλοκαίρια αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους συναυλιακούς χώρους της Πάτρας.

Αυτές είναι οι επενδύσεις που φέρνουν οι μετανάστες; Ζήτω η ανάπτυξη λοιπόν! Στα χέρια τους και κρατικές δομές που χρησιμοποιούν οι Δήμοι της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.