Ιδού οι μάρτυρες κατηγορίας της Χρυσής Αυγής: Βαριές καταγγελίες της Πρεσβείας του Πακιστάν κατά Ασλάμ για διακίνηση λαθρομεταναστών - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

Ιδού οι μάρτυρες κατηγορίας της Χρυσής Αυγής: Βαριές καταγγελίες της Πρεσβείας του Πακιστάν κατά Ασλάμ για διακίνηση λαθρομεταναστών


Οι ψευδομάρτυρες, οι συκοφάντες και οι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής είναι γνωστοί για το ποιόν τους, το οποίο αποκαλύπτεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Κλασικό παράδειγμα συστηματικού συκοφάντη με θολό παρελθόν και ύποπτη δράση είναι ο περιβόητος Τζαβέντ Ασλάμ, ο οποίος πρωτοστατεί σε αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής.

Χωρίς περαιτέρω σχόλια παραθέτουμε τις χθεσινές βαρύτατες καταγγελίες της Πρεσβείας του Πακιστάν κατά του Ασλάμ, τον οποίο κατηγορεί ανοιχτά για διακίνηση λαθρομεταναστών:

"Η Πρεσβεία του Πακιστάν καταδικάζει και απορρίπτει τους αβάσιμους ισχυρισμούς του κυρίου Javied Aslam Αrain και των φίλων του εναντίον του Πρέσβη τον Πακιστάν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε ο κύριος Javied Aslam Αrain σήμερα. Σε αυτή του τη συνέντευξη Τύπου προσπάθησε να αμαυρώσει αλλά και να επηρεάσει τον Πρέσβη αλλά και ολόκληρη την λειτουργία της Πρεσβείας του Πακιστάν. Αυτό αποτελεί ξεκάθαρη απόδειξη ότι λειτουργεί ενάντια στο καλό του Πακιστάν αλλά και της Πακιστανικής κοινότητας.

Οι Έλληνες φίλοι του Javied Aslam Αrain γνωρίζουν καλά ότι είναι ένας καταζητούμενος εγκληματίας και ότι το Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για τις εγκληματικές του ενέργειες, συγκεκριμένα της διακίνησης λαθρομεταναστών, είναι ακόμα ενεργό κατά τον Πακιστανικό νόμο. Επομένως παρακαλούνται να απέχουν από το να υποστηρίζουν αυτόν τον εγκληματία που ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ.

Σύμφωνα με τον Πακιστανικό νόμο, ο κύριος Arain δεν μπορεί να αντιπροσωπεύει την Πακιστανική κοινότητα της Ελλάδας. Δεν λαμβάνει πια την υποστήριξη των Πακιστανών πολιτών που διαμένουν στην Ελλάδα, εφόσον κάνει κατάχρηση της φιλοξενίας της Ελλάδας, για όφελος δικό του αλλά και για να διασύρει την πατρίδα του. Επιπλέον, υποκινεί αλλά και παραπληροφορεί μέλη της Πακιστανικής κοινότητας προκειμένου να δρουν ενάντια στην Πρεσβεία του Πακιστάν αλλά και εναντίον των Ελλήνων.

Η Πρεσβεία έχει προσεγγίσει την Ελληνική Κυβέρνηση προκειμένου να γίνει η έκδοση του Javied Aslam Αrain στο Πακιστάν. Ο κύριος Αrain όχι μόνο βλάπτει την Πακιστανική κοινότητα αλλά και τις διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.