Έρχεται η πλήρης κατάργηση των Εθνών-Κρατών - UNPOLITICAL

Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

Έρχεται η πλήρης κατάργηση των Εθνών-Κρατών


Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την υποτιθέμενη έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια οι Ευρωπαίοι ξεκίνησαν να συζητάνε για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.  
Το ξέρουν σχεδόν οι πάντες, με την είσοδό μας στην ΕΕ χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία. Άλλωστε αυτό ήταν κάτι που περιμέναμε να γίνει.
Στην ΕΕ έχουν ψηφιστεί πολλοί και διάφοροι νόμοι, οι οποίοι όμως δεν εφαρμόζονταν μέχρι σήμερα. Αυτό όμως θα αλλάξει πολύ σύντομα και θα δούμε τις συνέπειες αυτών των αλλαγών.
Δήλωση του Γάλλου ΥΠΟΙΚ
Είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαστε σε θέση να βρούμε έναν συμβιβασμό ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία για την επόμενη ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής του Ιουνίου.
Δήλωση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ
Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να βρούμε λύσεις και θα τα καταφέρουμε, είμαι πολύ αισιόδοξος σ' αυτό.
Ανάλυση των παραπάνω δηλώσεων
Οι δύο ΥΠΟΙΚ κινήθηκαν στην γραμμή του Μακρόν, ο οποίος μίλησε για την ανάγκη μεταρρυθμίσεων ώστε η ΕΕ να κάνει το επόμενο βήμα.
Ποιο είναι το επόμενο βήμα
Έρχεται η πλήρης κατάργηση των Εθνών-Κρατών, η δημιουργία του Ευρωστρατού κ.α.
Η Οικονομική κρίση που χτύπησε ιδιαίτερα σκληρά την Ελλάδα, έδωσε την ευκαιρία στην ΕΕ να γίνει πιο αυταρχική. Η ΕΕ λοιπόν, αν δεν καταστραφεί εκ των έσω, σύντομα θα γίνει ένα «Έθνος». Η Ελλάδα για παράδειγμα, θα είναι μια αποικία και τίποτα παραπάνω.
Ήδη εδώ και χρόνια είναι ξεκάθαρο ότι οι χώρες της ΕΕ ανήκουν στο μεγάλο Έθνος της Ευρώπης. Απλά μέχρι στιγμής τα κράτη-μέλη μπορούσαν να ακολουθούν μια εθνική γραμμή.
Από εδώ και πέρα εθνική γραμμή - ΤΕΛΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.