ΔιαΝΕΟσις: Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια οι πυλώνες στις καρδιές των Ελλήνων! - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018

ΔιαΝΕΟσις: Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια οι πυλώνες στις καρδιές των Ελλήνων!


«Έλληνας Γεννιέσαι – Δεν γίνεσαι» λέει η πλειοψηφία των Ελλήνων!

Σε πολύ δεινή και άβολη θέση φέρνει τους πολιτικάντηδες η νέα σφυγμομέτρηση της διαΝΕΟσις σχετικά με τις πεποιθήσεις των Ελλήνων, πέρα από τα κομματικά.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, οι θεσμοί στους οποίους δείχνουν την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη οι Έλληνες, είναι κατά σειρά η Οικογένεια, ο Στρατός, η Δικαιοσύνη, η Εκκλησία και η Αστυνομία, ενώ στο αντίποδα έχουμε την τηλεόραση, τις ΜΚΟ, τα κοινωνικά δίκτυα και τους συνδικαλιστές.


Βεβαίως δεν αποτελεί σύμπτωση το γεγονός ότι οι θεσμοί που εμπιστεύονται οι Έλληνες είναι αυτοί ακριβώς που πλήττονται από τις πολιτικές των κομμάτων της παγκοσμιοποίησης εδώ και δεκαετίες.


Ως προς το ζήτημα των συστατικών του Ελληνισμού, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα για τους πολιτικάντηδες, αφού οι Έλληνες σε ποσοστό 54,5% πιστεύουν ξεκάθαρα ότι «Έλληνας Γεννιέσαι», ενώ σε άλλη ερώτηση τοποθετούν την ελληνικότητα στην υιοθέτηση των ηθών και των εθίμων και στην φυλετική συνέχεια, ήτοι στην γέννηση από Έλληνες γονείς.


Ερχόμενοι στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, οι Έλληνες θεωρούν ως κάτι το κακό τους πρόσφυγες, ακόμα χειρότερο τους μετανάστες, ενώ στο θέμα των μουσουλμάνων, μάλλον η δημοσκοπική εταιρεία θα πρέπει να κληθεί από την… αντιρατσιστική αστυνομία, αφού το 65,1% των Ελλήνων θεωρεί κακή την έννοια του μουσουλμάνου.


Στην κάρτα που αφορά την «αναγνώριση φύλου» και τις λοιπές παγκοσμιοποιητικές πομφόλυγες που νομοθετεί ο Σύριζα, οι Έλληνες είναι κατηγορηματικοί:

Σε ποσοστό 57,4% απορρίπτουν τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων σε ποσοστό 79,6% την πιθανότητα υιοθεσίας παιδιών από τέτοια ζευγάρια, ενώ και η αναγνώριση της «ταυτότητας φύλου» συναντά την αποδοκιμασία των Ελλήνων σε ποσοστό 53,6%.


Μάλλον, πολλοί… Χρυσαυγίτες μαζεύτηκαν σε αυτή τη χώρα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.