ΘΕΟΣ ο Καμμένος! Έχρισε ταξίαρχο τον διευθύνοντα σύμβουλο του Star - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018

ΘΕΟΣ ο Καμμένος! Έχρισε ταξίαρχο τον διευθύνοντα σύμβουλο του Star


Τον βαθμό του έφεδρου ταξίαρχου απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στον διευθύνοντα σύμβουλο του Star, Πάνο Κυριακόπουλο, με πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου!

Όπως φαίνεται από τη σχετική δημοσίευση στο ΦΕΚ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πρότεινε μετά από πρόταση του ΣΑΓΕ, που λήφθηκε το 2017 την απονομή τιμητικού βαθμού στον Πάνο Κυριακόπουλο του Όθωνα, ο οποίος έχει γεννηθεί το 1961 στην Αθήνα.

Πρόκειται για τον διευθύνοντα σύμβουλο του Star και γιο του στρατηγού Όθωνα Κυριακόπουλου, ο οποίος έχει κάνει δωρεές στις Ένοπλες Δυνάμεις, στη μνήμη του πατέρα του.


Η απονομή του βαθμού έγινε με βάση τον νόμο 3883/2010 που είχε περάσει επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου και ο οποίος παρέμενε ανενεργός για πολλά χρόνια.

Πρόσφατα ενεργοποιήθηκε με την προαγωγή ενός εφέδρου ταγματάρχη και για πολλά χρόνια προέδρου συλλόγου εφέδρων αξιωματικών, στον βαθμό του έφεδρου ταξίαρχου. Η απόφαση αυτή ελήφθη τα Χριστούγεννα και υλοποιήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 2018.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε όπως φαίνεται καθαρά χρήση του ίδιου νόμου για την απονομή βαθμού σε πολίτη, ο οποίος δεν έφερε βαθμό έφεδρου αξιωματικού αλλά του απονέμεται με βάση τον νόμο ο βαθμός του έφεδρου αξιωματικού!

Πάντως, το γεγονός ότι η εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων “Με Αρετή και Τόλμη” γυρίζεται στα στούντιο του Star, όπου έγιναν και σεμινάρια επικοινωνίας στο προσωπικό της εκπομπής αλλά και στους εκπροσώπους Τύπου των Γενικών Επιτελείων, μάλλον θα πρέπει να θεωρηθεί σύμπτωση…

ΠΗΓΗ: armyvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.