'Οποιος στα Εξάρχεια περπατεί... - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

'Οποιος στα Εξάρχεια περπατεί...


Προφανώς, αυτό εδώ το βδελυγματικό κείμενο δεν αποτελεί ρητορική μίσους και δεν υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που µπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, µίσος ή βία κατά προσώπου ή οµάδας προσώπων, κατά τρόπο που ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωµατική ακεραιότητα τους, ειδικά δε εδώ που μιλάμε για βρέφη που δεν μπορούν καν να αρθρώσουν λόγο ή να διεκδικήσουν το ο,τιδήποτε.

Θα πω μόνον τούτο:

Ο ΦΕΜΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ!

Συνεχίζω να πιστεύω ότι θα έπρεπε να ζητηθούν ευθύνες από τους γονείς/κηδεμόνες των ανθρώπων που συντάσσουν τέτοια μισανθρωπικά κείμενα. Εντάξει, δεν μπόρεσες να γαλουχήσεις καλύτερα το βλαστάρι σου αλλά γιατί του στερείς την φαρμακευτική αγωγή του;

Και το σημαντικότερο... ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ; Το κέντρο είναι γεμάτο...

https://www.facebook.com/political.correctness.b.watch/?rc=p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.