Μυστήριο στο Λαϊκό: Εξαφανίστηκε γιατρός και ο σύζυγός της - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Μυστήριο στο Λαϊκό: Εξαφανίστηκε γιατρός και ο σύζυγός της


Μέχρι την περασμένη Δευτέρα πήγαινε κανονικά στη δουλειά - Η εξαφάνισή της δηλώθηκε μία μέρα μετά τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα που έκλεβε αντικαρκινικά φάρμακα.

Μετά τις αποκαλύψεις για τις εγκληματικές πρακτικές που είχαν στηθεί γύρω από τα φάρμακα των ασθενών με καρκίνο, στο μικροσκόπιο των αρχών τέθηκε το Λαϊκό Νοσοκομείο, όχι για το θέμα με τις αποκλειστικές νοσοκόμες, αλλά γιατί από το ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου... χάθηκε μία γιατρός!

Συγκεκριμένα μία Πανεπιστημιακή Υπότροφος, του Λαΐκού, ενώ μέχρι και την περασμένη Δευτέρα πήγαινε κανονικά στη δουλειά της, την Τρίτη δεν εμφανίστηκε. Την Τετάρτη επίσης το ίδιο. Τότε από το νοσοκομείο επικοινώνησαν με την οικογένειά της, από όπου και έμαθαν ότι ήδη έχει δηλωθεί η εξαφάνισή της, στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου.

Μαζί με τη γιατρό έχει εξαφανιστεί και ο δημοσιογράφος σύζυγός της.
Η εξαφάνιση συνδέεται με μία διαδικασία εσωτερικού ελέγχου στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν, μετά από έρευνα, παράνομες συνταγογραφήσεις αντικαρκινικών φαρμάκων. Στις συνταγές που βρέθηκαν φαίνονται ασθενείς να έχουν πάρει πολύ περισσότερα φάρμακα από ό,τι προβλέπεται ενώ σε άλλες αποκαλύφθηκε ότι εκείνος στον οποίο γράφτηκαν τα φάρμακα δεν ήταν καν ασθενής.

Η εξαφάνιση της Πανεπιστημιακού έγινε ακριβώς την επόμενη μέρα της συγκεκριμένης αποκάλυψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.