Ποια βούληση του Λαού; Όταν η «Δημοκρατία» των τοκογλύφων δεν φέρνει «σωστά» αποτελέσματα θα γίνονται εκλογές μέχρι να επανεκλεγούν πράκτορες. - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

Ποια βούληση του Λαού; Όταν η «Δημοκρατία» των τοκογλύφων δεν φέρνει «σωστά» αποτελέσματα θα γίνονται εκλογές μέχρι να επανεκλεγούν πράκτορες.

Φωτογραφία: Jussi Nukari/Lehtikuva via AP

Όταν η «Δημοκρατία» των τοκογλύφων …δεν φέρνει τα «σωστά» αποτελέσματα … θα γίνονται εκλογές μέχρι να επανεκλεγούν πράκτορες. Θα γίνουν έκτροπα από «αυθόρμητους» Δημοκράτες , θα πιεστούν από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ να παραιτηθούν κάποιοι αρχηγοί κομμάτων και ακριβώς όπως έγινε και στα Σκόπια (και στην Ελλάδα) οι Ιταλοί θα βρεθούν με μία πραξικοπηματική κυβέρνηση που θα υπογράφει τα Μνημόνια με χέρια και με πόδια. 

Άλλωστε και πριν λίγα χρόνια οι τοκογλύφοι επέβαλλαν δική τους κυβέρνηση με τον Μόντι ενάντια στη θέληση των Ιταλών όπως εδώ μας επέβαλλαν τον Παπαδήμο. Ακόμα και μία μεγάλη χώρα, μία μεγάλη οικονομία … αποκαλύπτεται ότι είναι ένα αδύναμο προτεκτοράτο.

Βλέπετε πόσο σοφά το Σύστημα έχει επινοήσει κι έχει κατοχυρώσει τις Δικαιοδοσίες του Προέδρου της Δημοκρατίας ώστε ξαφνικά ο δήθεν διακοσμητικός του ρόλο να εξασφαλίζει με μία υπογραφή την παράκαμψη της βούλησης του Λαού … προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των τοκογλύφων;

Άλλωστε τα συμφέροντα των δούλων …ταυτίζονται με αυτά των δανειστών. Αν ο δανειστής απλά αισθανθεί κίνδυνο … ο πρώτος που θα θυσιαστεί θα είναι ο δούλος του.

Στην Ελλάδα παρόμοιο ρόλο παίζει και το ΣτΕ. Ακόμα κι αν ο λαός ανεβάσει δική του κυβέρνηση στην εξουσία … οι αθάνατοι του ΣτΕ θα είναι εκεί ώστε να καταργούν οτιδήποτε θέσει σε κίνδυνο τα συμφέροντα των ξένων αφεντικών.

Όπου πραγματικά έγιναν επαναστάσεις … καταργήθηκαν όλες αυτές οι επινοήσεις που βάζουν δικλείδες ασφαλείας μόνο για τα συμφέροντα των τοκογλύφων και ποτέ γι’ αυτά του λαού.
Ενδεικτικό παράδειγμα … απαγορεύεται η διεξαγωγή δημοψηφίσματος για δημοσιοοικονομικά θέματα.

Ποιος λέτε να έγραψε το Σύνταγμα προνοώντας να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ δημοψήφισμα για δημοσιοοικονομικά και επιτρέποντας την κυκλοφορία νομίσματος που δεν εκδίδει το κράτος αλλά μία Τράπεζα με ιδιώτες ξένους μετόχους;
Γιατί αυτό να το μαθαίνουμε …ως αποκάλυψη (!) τα τελευταία χρόνια και να αποτελεί είδηση και να μην το ξέρουμε από το 1927 …όπως ξέρουμε τον Εθνικό Ύμνο;


Γιατί δεν φρόντισε να το μάθουμε και να το θεωρούμε αυτονόητο ΚΑΝΕΝΑΣ από όλους αυτούς τους «πατριώτες» και τους «επαναστάτες» και τους «αριστερούς» που ζητούσαν την ψήφο μας από από το 1927 μέχρι σήμερα;

Μόνο έτσι θα κατανοήσουμε πόσο καλά επιλεγμένοι είναι οι πράκτορες της Βουλής ώστε να ψηφίσουν έναν πράκτορα των τοκογλύφων …για πρωθυπουργό με 255 ψήφους…προκειμένου να κουρευτούν τα χρήματα των Ελλήνων και να πληρωθούν ακέραια τα χρωστούμενα στους ξένους κερδοσκόπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.