Πώς να ζητήσεις αύξηση και να την πάρεις -Η αποτελεσματική μέθοδος - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Πώς να ζητήσεις αύξηση και να την πάρεις -Η αποτελεσματική μέθοδος


Αποτέλεσμα εικόνας για Πώς να ζητήσεις αύξηση και να την πάρεις

«Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου», είχε πει ο Κομφούκιος.

Όσο και αν αγαπάμε αυτό που κάνουμε όμως, δεν παύει να είναι κάτι κουραστικό. Δουλεύουμε σκληρά και ανταμειβόμαστε γι’ αυτό.

Έρχεται κάποια στιγμή που ζητάμε αύξηση από το αφεντικό μας καθώς μπορεί να το έχουμε ανάγκη ή απλά θεωρούμε ότι αξίζουμε περισσότερα.

Μπορεί να είναι μια δύσκολη κίνηση που πρέπει να κάνουμε ή το αφεντικό να είναι αυστηρό.

Ακόμη και αν ακούσεις αυτό το «όχι», μην απογοητευτείς. Υπάρχει τρόπος να καταφέρεις αυτό που θες.

Η σύμβουλος Karen Gately αναφέρει ότι κάποιοι εργοδότες δεν θα σου δώσουν το ποσό που θα ζητήσεις. Ωστόσο, αν είναι πρόθυμοι να το συζητήσετε, αξίζει την προσπάθεια.Ξεκίνα με το να υπολογίσεις πόσο αξίζει η θέση σου και πόσο κοντά στις υψηλότερες θέσεις είσαι.

«Εκτίμησε ποιο είναι το λογικό ποσό που πρέπει να περιμένεις κάνοντας μια έρευνα. Μίλησε με ανθρώπους με πείρα για να σου πουν τι να περιμένεις από τη δουλειά σου με τη δική σου εμπειρία», αναφέρει η σύμβουλος.

Ειδικοί θα σε συμβουλεύσουν για τον αριθμό που πρέπει να περιμένεις.

Αφού μάθεις αυτό το ποσό, σκέψου τι καλύτερο μπορείς να κάνεις ώστε να δείξεις ότι το αξίζεις.


Δες πώς μπορείς να αυξήσεις την απόδοσή σου, όπως με περισσότερη εκπαίδευση. 

Μπορείς να δεις βελτίωση και να κερδίσεις περισσότερη εμπειρία, ανεβάζοντας την αξία της δουλειάς σου.

Όταν φτάσεις το ανώτερο δυνατό επίπεδο στον μισθό σου,μπορείς να ζητήσεις μια ανώτερη θέση.

Η συμβουλή είναι να ξεχάσεις τις παλιές απορρίψεις και να συγκεντρωθείς στο πώς να βελτιώσεις την εικόνα και την απόδοσή σου στο μέλλον.

Δεν θα μπορεί να σου αρνηθεί την αύξηση για πάντα ειδικά αν είσαι σε άλλη θέση και δουλεύεις σκληρά και αποδοτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.