Τον φασισμό βαθιά κατάλαβε το - Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισε τον...! - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Τον φασισμό βαθιά κατάλαβε το - Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισε τον...!

Φωτογραφία του χρήστη Παρατηρητήριο Πολιτικής Ορθότητας.

Αφίσα στην Νέα Φιλαδέλφεια, Αθήνα. Μια από τις χιλιάδες αφίσες που προτρέπουν σε βία ενάντια στο διαφορετικό, που ζέχνουν εθνοφοβία, ελληνοφοβία και λευκοφοβία. 

Αυτοί που καταγγέλλουν τον φασισμό επειδή είναι βίαιος και απαγορεύει την άλλη άποψη. Κάνουν το ίδιο ακριβώς. Και δεν ντρέπονται γιατί έχουν ασυλία από το κράτος. Προφανώς αυτά τα παιδάκια έχουν εσωτερικευμένο φασισμό. Τι; Όχι;

Η δημοκρατία βέβαια από αυτούς εδώ δεν αισθάνεται κίνδυνο για την ύπαρξή της. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.