Τα ψηφαλάκια σημαντικότερα από την ανθρώπινη ζωή - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

Τα ψηφαλάκια σημαντικότερα από την ανθρώπινη ζωή


Η προχθεσινή εγκληματική ενέργεια που έλαβε χώρα στα Άνω Λιόσια και στρέφονταν εναντίον αστυνομικών κατά την διάρκεια της υπηρεσίας, ανέδειξε και ταυτόχρονα καταδεικνύει πλήθος ερωτημάτων όσων αφορά την εγκληματικότητα αλλά και τις αντιδράσεις των θεσμικών παραγόντων της πολιτείας.
Αν και παρήλθαν μέρες κανείς από τους έχοντες την ευθύνη θεσμούς, πολιτεία και τοπική αυτοδιοίκηση   δεν βρήκαν ούτε μία λέξη να ψελλίσουν για αυτό το σοβαρό περιστατικό που λίγο έλειψε να στοιχίσει ανθρώπινες ζωές, και φυσικά η εξήγηση είναι σαφής και δυστυχώς για όλους εμάς καμία αμφισβήτηση δεν επιδέχεται.
Όταν θέλουν να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους, όταν πρωταρχικό τους μέλημα είναι το κουκούλωμα μιας  χρόνιας νοσηρής κατάστασης όσον αφορά την εγκληματικότητα στην Δυτική Αττική, όταν πρωταρχικός στόχος είναι η πολιτική τους επιβίωση και τα ψηφαλάκια, αβίαστα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η ανθρώπινη ζωή για αυτούς δεν έχει καμία αξία και καμία σημασία.
Η Ένωση μας αφουγκραζόμενη τους πολίτες αλλά και τους αστυνομικούς στην Δυτική Αττική, τους καταγγέλλει δημόσια για τα παχιά τους λόγια αλλά ταυτόχρονα για το ανύπαρκτο έργο τους, και θα  συλλέξει τα απαραίτητα στοιχεία όσον αφορά τα αίτια της εγκληματικότητας στην περιοχή μας και κάθε τι άλλο που θα φανεί χρήσιμο, και θα τα διαβιβάσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη προκειμένου να σταματήσει η κοροϊδία αλλά και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όποιους ανήκουν προτού είναι πολύ αργά για όλους μας.


Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΝΑΣΤΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.