Όταν ο σκύλος γύρισε σπίτι, είχε ένα περίεργο σημείωμα γραμμένο στο κολάρο του - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Όταν ο σκύλος γύρισε σπίτι, είχε ένα περίεργο σημείωμα γραμμένο στο κολάρο του


Ο Louie είχε μια άλλη μεγάλη περιπέτεια που οι άνθρωποι γύρω της θα θυμούνται για καιρό!

Όταν ο Louie εξαφανίστηκε για αρκετές ώρες, οι ιδιοκτήτες του άρχισαν να τον αναζητούν παντού. Τελικά εμφανίστηκε αργότερα εκείνο το βράδυ, και ήταν τελείως εξαντλημένος που με το που έφτασε στην πόρτα του σπιτιού κατέρρευσε. Τότε οι ιδιοκτήτες παρατήρησαν ένα παράξενο σημείωμα στο κολάρο του...


Το σημείωμα αναφέρει: "Ο Louie είναι ο ήρωας της ημέρας, μας οδήγησε στη Maddy και την έσωσε. Rob"

Ο Rob είναι αγρότης και φίλος και ζει περίπου ένα μίλι μακριά από το σπίτι του Louie. Η ιδιοκτήτρια του Louie επικοινώνησε με τον Rob και έμαθε πως ο σκύλος της διαισθάνθηκε τον κίνδυνο της Maddy, της σκυλίτσας των γειτόνων και έψαξε παντού να τη βρει.

Όταν την εντόπισε, έπρεπε να βρει τρόπο να πείσει τον Rob να τον ακολουθήσει. Όταν ο Rob συνειδητοποίησε τι προσπαθεί να κάνει ο σκύλος, ακολούθησε τον Louie και βρήκε την σκυλίτσα του παγιδευμένη ανάμεσα σε κλαδιά.

Την επόμενη μέρα, η Louie ανακάμψε πλήρως από την εξαντλητική περιπέτεια. Μια επίσκεψη από τη φίλη του Maddy τον έκανε να αισθανθεί περίφημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.