Η σημαία του ψευδοκράτους θα κυματίσει για πρώτη φορά στο Αιγαίο (ΧΑΡΤΕΣ) - UNPOLITICAL

Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Η σημαία του ψευδοκράτους θα κυματίσει για πρώτη φορά στο Αιγαίο (ΧΑΡΤΕΣ)


Το τουρκικό ΓΕΕΔ εξέδωσε την Τετάρτη 9 Μαΐου ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του, βάσει της οποία, σύμφωνα με το Militaire, ενημερώνει για την διεξαγωγή της άσκησης έρευνας-διάσωσης με την επωνυμία DENIZ ASLANI (Θαλάσσιος Λέων).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου η άσκηση θα διεξαχθεί στην τουρκική περιοχή έρευνας διάσωσης, η οποία, ωστόσο, σύμφωνα με τους Τούρκους, περιλαμβάνει το μισό Αιγαίο, αλλά και στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου, το χρονικό διάστημα 13-15 Μαΐου.

Σε αυτή την κατεύθυνση, οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν την NAVTEX 556/18 με την οποία δεσμεύουν 2 περιοχές στο Αιγαίο.

Η είδηση δεν τελειώνει εδώ!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην άσκηση, θα συμμετάσχουν οι Διοικήσεις Χερσαίων, Ναυτικών και Αεροπορικών Δυνάμεων, η Διοίκηση Ασφαλείας Ακτών, καθώς επίσης και τα Υπουργεία Ναυτιλίας, Μεταφορών και Επικοινωνιών, καθώς επίσης και 1 σκάφος της Διοίκησης Ασφαλείας Ακτών του Ψευδοκράτους.

Υπογραμμίζεται πως αυτή είναι η πρώτη φορά που θα δούμε να κυματίζει η σημαία του ψευδοκράτους στο Αιγαίο, παρουσία ξένων αντιπροσωπειών και εκπροσώπων των ΜΜΕ, κάτι που υπερτονίζει και η τουρκική πλευρά!

Με τις υγείες μας!

Δείτε τους χάρτες της άσκησης και το μισό Αιγαίο εντός τους, εκεί δηλαδή που θέλουν οι Τούρκοι να κυματίσει η σημαία του ψευδοκράτους:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.