Θέλουν να καταστρέψουν τον Κυπριακό Ελληνισμό! (Βίντεο) - UNPOLITICAL

Τρίτη, 1 Μαΐου 2018

Θέλουν να καταστρέψουν τον Κυπριακό Ελληνισμό! (Βίντεο)

Ο ηγέτης του ψευτοκρατιδίου Μουσταφά Ακιντζί, πιέζει την Ελληνοκυπριακή πλευρά να δεχθεί μια λύση-πακέτο.
Θέλει δηλαδή ο Τούρκος να αποδεχθεί η Ελληνική πλευρά το Πλαίσιο του Γκουτέρες.
Τι δήλωσε ο Ακιντζί:
Αν γίνει αυτό, να το ανακοινώσουμε ως στρατηγική συμφωνία πακέτο.
Ο Ακιντζί έκανε σαφές, ότι η Τουρκοκυπριακή πλευρά, θα προχωρήσει σε συμφωνία με την Ελληνοκυπριακή, μόνο αν υπάρξει αποδοχή του Πλαισίου του Γκουντέρες.
Δήλωσε χαρακτηριστικά: Μόνο τότε θα έχουν νόημα και οι διαπραγματεύσεις για τη συμπλήρωση των κενών.
Το Πλαίσιο του Γκουντέρες είναι ένα ανθελληνικό σχέδιο το οποίο στοχεύει να αποτελειώσει το ελεύθερο κομμάτι της Κύπρου, αφού μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την κατάργηση του Ελληνοκυπριακού Έθνους.
Είναι ένα απαράδεκτο σχέδιο το οποίο βρίσκει σύμφωνο τον Ακιντζί. Το ότι ο ηγέτης του ψευτοκρατιδίου βρίσκει καλό το σχέδιο, καταλαβαίνεται ότι μας βάζει σε υποψίες.
Δυστυχώς αν και ο Κυπριακός λαός είπε ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν, στο Δημοψήφισμα που «έκανε» ο Τάσος Παπαδόπουλος, η γνώμη του λαού δεν εισακούστηκε.
Όλοι χτυπάνε με λύσσα τον Ελληνισμό και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουμε, ώστε να μην βρεθούμε σε καταστάσεις άσχημες.
Τώρα όσο ποτέ υπάρχει ανάγκη για ενότητα και Εθνική ομοψυχία, όχι όπως την εννοούν οι πολιτικοί αλλά όπως την εννοούν όλοι οι υπερήφανοι Έλληνες.
Συμπέρασμα
Ο Ελληνισμός δέχεται χτυπήματα συνεχώς, δεν βρίσκουμε την ηρεμία μας και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Κανένας «φίλος» ή «σύμμαχος» δεν θέλει το καλό μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.