500.000 απελάσεις παρανόμων μεταναστών ετοιμάζει ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας - UNPOLITICAL

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

500.000 απελάσεις παρανόμων μεταναστών ετοιμάζει ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας


Ο Ματέο Σαλβίνι, ηγέτης της Lega και νέος υπουργός Εσωτερικών είχε δεσμευθεί προεκλογικά ότι θα απελάσει 500.000 παράνομους μετανάστες αν το κόμμα του επικρατήσει στις εκλογές, συμπεριλαμβανομένων των 100.000 κατά το πρώτο έτος.

“Οι πόρτες της Ιταλίας είναι ανοικτές για τους καλούς ανθρώπους αλλά ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή περιμένει όσους έρχονται στη χώρα για να δημιουργήσουν αναταραχή πιστεύοντας πως θα τους φροντίσουμε. Θα τους στείλουμε σπίτι τους. Αυτό είναι μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες μας”, δήλωσε ο Σαλβίνι

Κατά τη διάρκεια της εθνικής προεκλογικής εκστρατείας στην Ιταλία είχε υποστηρίξει: “Το μόνο αντίδοτο του ρατσισμού είναι ο έλεγχος, η ρύθμιση και ο περιορισμός της μετανάστευσης. Υπάρχουν εκατομμύρια Ιταλών σε οικονομική δυσκολία. Οι Ιταλοί δεν είναι ρατσιστές, αλλά η μετανάστευση εκτός ελέγχου οδηγεί μακριά από θετικές αντιδράσεις. Θέλουμε να το αποτρέψουμε”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.