8 αλήθειες για την πατρότητα - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

8 αλήθειες για την πατρότητα


Στις μέρες μας η συμβολή του πατέρα στην ανατροφή ενός παιδιού είναι εξίσου σημαντική με της μητέρας. Η πατρότητα είναι ένας ρόλος που κάθε άντρας θα πρέπει να αντιμετωπίζει με ευθύνη, σοβαρότητα και κυρίως πολλή αγάπη. Ας δούμε , λοιπόν, οχτώ αλήθειες για την πατρότητα:

Η «δουλειά» του πατέρα δεν είναι να διδάξει στην κόρη του να συμπεριφέρεται σαν κυρία, αλλά να της δείξει πώς πρέπει οι άντρες να συμπεριφέρονται σε μια κυρία.

Κάθε πατέρας θα πρέπει να θυμάται ότι ο γιος του, όταν μεγαλώσει, δε θα ακολουθήσει τις συμβουλές του, αλλά το παράδειγμά του.

Το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ένας πατέρας στο παιδί του, είναι να πιστεύει πάντα σε αυτό.

Οι άντρες που φοβούνται να γίνουν μπαμπάδες γιατί νομίζουν ότι δε θα είναι καλοί, πρέπει να ξέρουν ότι η πατρότητα δεν είναι για τους τέλειους, αλλά αντίθετα βοήθα έναν άντρα να γίνει τέλειος.

Καλός μπαμπάς δεν είναι αυτός που έχει πολλά χρήματα, αλλά αυτός που τα παιδιά του τρέχουν στην αγκαλιά του, όταν τα χέρια του είναι άδεια.

Πατέρας δεν είναι αυτός που απλά φέρνει στον κόσμο ένα παιδί, αλλά αυτός που αγωνίζεται για να το μεγαλώσει, όσο καλύτερα μπορεί.

Ο καθένας μπορεί να λέγεται πατέρας, το πιο σημαντικό όμως είναι να είναι μπαμπάς.

Ο πατέρας δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος, που η αγάπη για το παιδί του τον μετατρέπει σε ήρωα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.