Άλλοι το τιμούν και άλλοι το προσβάλλουν - Σαν σήμερα τοποθετήθηκε το Μνημείο τού Αγνώστου Στρατιώτου στην Πλατεία των Παλαιών Ανακτόρων - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Άλλοι το τιμούν και άλλοι το προσβάλλουν - Σαν σήμερα τοποθετήθηκε το Μνημείο τού Αγνώστου Στρατιώτου στην Πλατεία των Παλαιών ΑνακτόρωνΣαν σήμερα το 1928, η κυβέρνηση Ζαΐμη με νομοθετικό διάταγμα (Εφημερίς τής Κυβερνήσεως 30.6.1928) αποδέχεται πρόταση Επιτροπής να τοποθετηθεί το Μνημείο τού Αγνώστου Στρατιώτου στην Πλατεία των Παλαιών Ανακτόρων (σημερινή Βουλή), σε σχέδια τού αρχιτέκτονα Εμμανουήλ Λαζαρίδη, ο οποίος είχε βραβευθεί σε σχετικό διαγωνισμό.

Η κυβέρνηση διαθέτει το ποσό τού 1.000.000 δραχμών για την κατασκευή τού μνημείου και το ποσό τού 1.200.000 δραχμών για την διαμόρφωση τού χώρου τής πλατείας μπροστά στα Παλαιά Ανάκτορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.