Η Φωτίου ΑΔΕΙΑΣΕ Δημάρχους και αντιδημάρχους για την καταπάτηση ρομά στο Πανόραμα Φυλής - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Η Φωτίου ΑΔΕΙΑΣΕ Δημάρχους και αντιδημάρχους για την καταπάτηση ρομά στο Πανόραμα Φυλής

Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι στην Φυλή εξέθρεψαν και ανέχθηκαν την παρανομία και τις καταπατήσεις γης και τώρα πουλάνε σανό στους πολίτες περί απαγορεύσεων της Φωτίου στην εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων.
Η εποχή της ασυλίας τους όμως τελείωσε!

Μια απλή ερώτηση της παράταξής μας στην αρμόδια Υπουργό ήταν ικανή να αποκαλύψει το μέγεθος του ψέματος και της κοροϊδίας που έχουν υποστεί οι πολίτες του δήμου Φυλής και ειδικά στο Πανόραμα, από τον Χρήστο Παππού, δήμαρχο Φυλής αλλά και από τον πρώην Δήμαρχο, κ. Δ. Μπουραϊμη, αλλά και από το σύνολο των αντιδημάρχων, μεταξύ αυτών, των κ.κ. Δ. Καμπόλη, Μ. Οικονομάκη, κλπ δημοτικών συμβούλων που "υπηρέτησαν" από ότι αποδεικνύεται από το χάλι της πόλης, τα συμφέροντα τους από το 2001 μέχρι σήμερα. 

Τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν όλοι αυτοί που σήμερα θίγονται είναι το εξής: 

Ποια συμφέροντα προέχουν; 
Των δημοτών ή των καταπατητών και τα δικά τους; 

Και πριν αναμασήσουν τις ηλιθιότητες περί "φασιστών - ρατσιστών" κλπ τους απαντούμε, πως αδιαφορούμε αν οι καταπατητές είναι ρομά, εξωγήϊνοι, ρώσοι κλπ. 

Κατά σύμπτωση βεβαίως, στον δήμο μας, στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι καταπατητές είναι ρομά!

Μπορεί να μας πει κάποιος από όλους αυτούς πως συνέβησαν τόσες δεκάδες καταπατήσεις κρατικής, δημοτικής και ιδιωτικής περιουσίας και τι έκαναν για να εφαρμόσουν την νομιμότητα; 

ΤΙΠΟΤΕ! Εξαπατούν τους δημότες, αδιαφορούν για τη νομιμότητα και εξασφαλίζουν πολύτιμους ψήφους από τους ρομά λειτουργώντας εναντίον των υπόλοιπων κατοίκων.

Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια, και όταν αντιμετωπίζεις κακουργηματικές πράξεις αναγκάζεσαι να πεις την αλήθεια, έστω κι αν είσαι Υπουργός, έστω και αν μ΄ αυτή σου την αλήθεια εκθέτεις ανεπανόρθωτα τον...αγαπημένο δήμαρχο της κυβέρνησής σου.

Έτσι λοιπόν  η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός απάντησε πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ συνέστησε στον δήμο Φυλής να μην εκτελέσει δικαστική απόφαση σχετικά με την εκκένωση οικοπέδου στο Πανόραμα Φυλής...

Διαβάστε περισσότερα στο https://ayghfylis.blogspot.com/2018/06/blog-post_96.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.