Νέα τουρκική πρόκληση: Δεν θα επιτρέψουμε βυζαντινά παιχνίδια στο Αιγαίο! - UNPOLITICAL

Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

Νέα τουρκική πρόκληση: Δεν θα επιτρέψουμε βυζαντινά παιχνίδια στο Αιγαίο!

Αποτέλεσμα εικόνας για O υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Νουρετίν Τζανικλί

O υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Νουρετίν Τζανικλί (Nurettin Canikli) επισκέφθηκε την τουρκική φρεγάτα Giresun (σ.σ. Κερασούντα) η οποία πλέει στα νερά της ανατολικής Μεσογείου.

Γράφει ο Μανώλης Κωστίδης

Ο Τούρκος υπουργός αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στις εξελίξεις για το Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο τονίζονταν πως η Τουρκία δεν θα επιτρέψει τετελεσμένα και μίλησε για «Βυζαντινά παιχνίδια».

«Κανένας δεν πρέπει να κάνει λανθασμένους υπολογισμούς. Εμείς, όπως κάνουμε παντού στις θάλασσες και στα νερά μας, πρέπει να λαμβάνουμε τα μέτρα μας και το κάνουμε για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσουμε από αυτά. Παρατηρούμε πως κάποιες χώρες με νέου τύπου Βυζαντινά παιχνίδια προσπαθούν να κάνουν βήματα για να εξαφανίσουν τα συμφέροντα τη Τουρκίας. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε, αυτός o λαός δεν το επιτρέπει αυτό.

Κανείς να μην κάνει λανθασμένους υπολογισμούς. Δεν θα επιτρέψουμε με κανέναν τρόπο κανένα τετελεσμένο που θα εξαφανίσει τα συμφέροντα της Τουρκίας. Θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί. Ο λαός αυτός το έκανε αυτό πάντα και θα συνεχίσει να το κάνει». δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.