Η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, τάσσεται ΚΑΤΑ του διαχωρισμού Εκκλησίας - Κράτους - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, τάσσεται ΚΑΤΑ του διαχωρισμού Εκκλησίας - Κράτους


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ’νεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάνουν» έλεγε ο μέγας Μακρυγιάννης.

Σύσσωμοι στην Ελληνική Αυγή για την Φυλή, και προσωπικά σαν επικεφαλής, διαφωνούμε κάθετα με την πάγια και ύπουλη θέση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να διαχωριστεί η Εκκλησία από το Κράτος και τασσόμαστε ΚΑΤΑ αυτής της προαναγγελθείσας λαίλαπας. 

Φτάνει πια η κατρακύλα και τα μισαλλόδοξα σχέδια που προσπαθούν να επιβάλλουν μέσα από τα πλήγματα στους πυλώνες της κοινωνίας μας.

Η Ελλάδα μας έχει αποφασίσει: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια. 
Αυτό είναι το τρίπτυχο, επάνω στο οποίο έχει δομηθεί ολόκληρο το οικοδόμημα της Πατρίδας μας! 
Στην Ελληνική Αυγή για την Φυλή, στην Ελληνική Αυγή γενικότερα όπως και στην Χρυσή Αυγή μαχόμαστε για την αληθινή υπόσταση αυτής της Ιερής Τριάδας. 

Διεκδικούμε πίσω τις γειτονιές και την Πατρίδα μας, θέλουμε μέτρα προστατευτισμού για την Ελληνική Οικογένεια και θέλουμε δίπλα μας την Εκκλησία... 

Χωρίς αυτή την Τριάδα, δεν υπάρχει Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.