Χάσαμε το μέτρημα με τους χιτλερικούς! Eπεισόδια κατά ΣΥΡΙΖΑίων και στην Έδεσσα – Σκόρπισαν οι ΑΝ.ΕΛ – Παραιτήθηκε η Συντονιστική Ροδόπης - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Χάσαμε το μέτρημα με τους χιτλερικούς! Eπεισόδια κατά ΣΥΡΙΖΑίων και στην Έδεσσα – Σκόρπισαν οι ΑΝ.ΕΛ – Παραιτήθηκε η Συντονιστική Ροδόπης


Eπεισόδια κατά ΣΥΡΙΖΑίων και στην Έδεσσα – Σκόρπισαν στους 5 ανέμους οι ΑΝ.ΕΛ – Παραιτήθηκε η Συντονιστική Ροδόπης με φοβερή καταγγελία

Σκόρπισαν στους 5 ανέμους οι ΑΝ.ΕΛ με τις αποχωρήσεις μελών να είναι απανωτές και να όχι μόνο. Αστυνομοκρατούμενες περιοχές είναι πλέον και Εδεσσα μετά τα Γιαννιτσά όπου σημειώθηκαν νέα επεισόδια ενώ βόμβα έρχεται από την Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Ροδόπης η οποία διάψευσε την ανακοίνωση περί ισχυρής στήριξης του Πάνου Καμμένου στους χειρισμούς του στο θέμα των Σκοπίων και υπέβαλλε την παραίτηση της.

Κάποοι βιάστηκαν μέσα σε κλίμα πανικού να εκδώσουν ανακοίνωση στήριξης που να περιλαμβάνει ονόματα που διαφωνούσαν με αποτέλεσμα να γυρίσει μπούμερανγκ!

“Ουδέποτε ερωτηθήκαμε ούτε προσυπογράψαμε κάποια δήλωση. Και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να αποφασίζει για μας, χωρίς εμάς”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι ΑΝ.ΕΛ. Ροδόπης:

Λόγοι προστασίας εθνικών συμφερόντων και αξιοπρέπειας επιβάλλουν την παραίτησή μας. Η Ροδόπη μια πολύ ευαίσθητη περιοχή, την οποία με ανιδιοτέλεια υπηρετήσαμε χωρίς ουσιαστική βοήθεια από τα κεντρικά και για την οποία θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε δίνει την απάντησή της στους άστοχους και επιζήμιους για την χώρα κυβερνητικούς χειρισμούς. Παρά τις επίπονες προσπάθειές μας, δυστυχώς η Ροδόπη ιδιαίτερα και η Θράκη γενικότερα, δεν έτυχαν της αρμόζουσας προσοχής , παρά τις μεγαλοστομίες ορισμένων που πλέον δεν μπορούν να μας πείσουν”.

Η ανακοίνωση της Σ.Ε. των ΑΝΕΛ Ροδόπης:

«Ο Πρόεδρος Νικόλαος Κατσίμπρας και τα μέλη Ζλατίνης Βασίλειος και Βουζουκίδης Κωνσταντίνος της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝ.ΕΛ . Π.Ε. Ροδόπης, θεωρούμε ότι η στάση της ηγεσίας του κόμματος να στηρίζει τους κυβερνητικούς χειρισμούς που βλάπτουν τα εθνικά συμφέροντα, αντίκειται στην ιδρυτική μας διακήρυξη και είναι αντίθετη με την βούληση όλων των Ελλήνων που μας στήριξαν με την ψήφο τους.

Της ανακοίνωσής τους είχε προηγηθεί μια ιδιάζουσα σειρά γεγονότων, μετά την καταψήφιση από το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων της πρότασης δυσπιστίας που είχε κατατεθεί από την ΝΔ προς την Κυβέρνηση με αφορμή το Μακεδονικό και την συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ, που υπογράφηκε τελικά την Κυριακή.

Το απόγευμα της Κυριακής εκδόθηκε από τους ΑΝΕΛ μια κοινή ανακοίνωση, που αφορούσε τις οργανώσεις του κινήματος στις Περιφέρειες της Κεντρικής Μακεδονίας και της ΑΜΘ με την οποία εξέφραζαν την αναφανδόν στήριξή τους στον Πάνο Καμμένο, ενώ δήλωναν μεταξύ άλλων πως στηρίζουν την κυβέρνηση που αυτές τις ημέρες βάζει οριστικά τέλος στο θέμα της Διαπλοκής και βγάζει τη χώρα οριστικά από τα μνημόνια, και υπενθυμίζουν πως ο πρόεδρός τους έχει δηλώσει ότι θα αναμετρηθούν με τον εταίρο τους, που έχει άλλη αντίληψη για τα εθνικά θέματα, όταν και αν έρθει η ώρα.

Στην ανακοίνωση συμπεριλαμβανόταν και η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Ροδόπης, όμως το μεσημέρι με ανακοίνωσής της η Επιτροπή της Ροδόπης διέψευσε την ανακοίνωση περί ισχυρής στήριξης του Πάνου Καμμένου στους χειρισμούς του στο θέμα των Σκοπίων, δηλώνοντας πως ούτε ερωτήθηκαν ούτε προσυπέγραψαν κάποια δήλωση και δεν θα επιτρέψουν σε κανένα να αποφασίζει για αυτούς, χωρίς αυτούς.
Ανοιχτή επιστολή Αριστέας Σαρίδου για το «μακεδονικό φιάσκο»

Ανοιχτή επιστολή στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ απέστειλε η υποψήφια βουλευτής του κόμματος στην Ροδόπη στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, Αριστέα Σαρίδου, για να εκφράσει τις αντιρρήσεις της στην στάση του Καμμένου για το «μακεδονικό φιάσκο».

Αναλυτικά, στην επιστολή αναφέρεται:

«Αγαπητέ Πάνο,

Αφετηριακά σου θυμίζω ότι ήμουν υποψήφια βουλεύτρια του κόμματός σου στην «δύσκολη» για σένα Ροδόπη τον Γενάρη του 2015, με δική μου αποκλειστικά πρωτοβουλία, στην πρώτη και μάλλον τελευταία επαφή μου με τις βουλευτικές εκλογές. Ήμουν από κείνους τους πολίτες της χώρας μας που ποτέ δεν είχαν σχέση με το κομματικό σύστημα αλλά πίστεψαν στην πατριωτική σου ρητορική και στην αναγκαιότητα να υπάρχει ένα κόμμα λογικής δίπλα στο τότε επερχόμενο τσίρκο της ψευτοαριστεράς.

Βεβαίως μετά την αθλιότητα του δημοψηφίσματος (καλοκαίρι του 2015) έκοψα κάθε σχέση με τους Αν.Ελ., όχι όμως και κάποιες ελπίδες για βελτιώσεις στο πολιτικό σκηνικό. Κάπως έτσι έβρισκα ανεκτή την συγκυβέρνηση κι έλεγα ότι ίσως αξίζει για το έργο που παράγεις στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα.
Μέχρι την επαίσχυντη Συμφωνία με τους Ψευτομακεδόνες που μας έφερε ο Κοτζιάς. Αυτήν που είναι ισάξια των συνθηκών Ζυρίχης – Λονδίνου, αλλά και με το πραξικόπημα του Ιωαννίδη στην Κύπρο.

Πώς μπορείς να λες ότι καταψηφίζεις αλλά στηρίζεις την Κυβέρνηση, για ποιον ακριβώς λόγο; Για το «καλύτερο» Μνημόνιο; Για την φαντασιακή «ανάπτυξη»; Για τις καρέκλες μήπως; Ο κόσμος σε ψήφισε για την πατριωτική σου ατζέντα, αυτήν που ξεφτιλίζεται σήμερα από το Μακεδονικό φιάσκο, όχι για μια δήθεν καλύτερη διαχείριση της οικονομικής μας καταστροφής. Δεν υπάρχει ούτε ένα στέλεχός σου που να συμφωνεί με την προδοσία της Μακεδονίας, γιατί θέλεις να μοιραστείς με τον εθνομηδενιστικό Σύριζα την αιώνια αυτή ντροπή;

Δεχθήκαμε την υποταγή στις ΗΠΑ, στο Ισραήλ, στην Γερμανία, γλείψαμε όπου φτύναμε και κάναμε όσα κατηγορούσαμε στα πλαίσια ενός δήθεν ρεαλισμού, αλλά όχι και να γονατίσουμε μπροστά στα Σκόπια! Σε ποιο κοινό θα ξαναβγείς να μιλήσεις, ποιον Έλληνα πατριώτη θα μπορείς να κοιτάς πια στα μάτια;

Θα συγκυβερνάς με τα πολιτικά αυτά σκουπίδια που προσφέρουν μακεδονική γλώσσα και εθνότητα στους Σκοπιανούς, εσύ ένας φιλόπατρης, όπως δηλώνεις, Έλληνας; Στείλτους στο διάολο τώρα, σε ποιον χρωστάς τι; Χρωστάς στους ανθρώπους που πιστέψαμε την πατριωτική ρητορική σου και χρωστάς και στην ελληνική νεότερη ιστορία ένα παράδειγμα πολιτικού που άφησε μιαν υπουργική καρέκλα για λόγους εθνικής και προσωπικής αξιοπρέπειας».

Τους αποδοκίμασαν και στην Έδεσσα

Μετά τα Γιαννιτσα, Σταύρος Κοντονής και Θεοδώρα Τζάκρη επισκέφτηκαν την Έδεσσα. Σύμφωνα με το voria.gr, ομάδα πολιτών προσπάθησε να επιδώσει επιστολή διαμαρτυρίας σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ απαγόρευσαν στους πολίτες την είσοδο με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

«Μούφα» η στήριξη από κομματικές οργανώσεις στον Π.Καμμένο; Τι έλεγε η ανακοίνωση

«Δηλώνουμε ότι στεκόμαστε δίπλα στον πρόεδρο του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τον Πάνο Καμμένο, ανυποχώρητοι στις τάξεις του Κινήματός μας και στις αρχές που υπηρετεί, για να συνεχίσουμε μέχρι τέλους, τον αγώνα μας για την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια και για την καταπολέμηση της διαπλοκής που οδήγησε τη χώρα μας στη χρεοκοπία. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι η μοναδική πολιτική δύναμη με την εθνική υπευθυνότητα και την καθαρή εθνική θέση. Δεν θα δεχτούμε κάθε συμφωνία με τα Σκόπια που περιέχει το όνομα «Μακεδονία»» αναφέρει ανακοίνωση των οργανώσεων Κ. Μακεδονίας – Αν. Μακεδονίας – Θράκης των ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.