Ο αδερφός Τσίπρα φέσωνε το ταμείο ενώ εισέπραττε 38.000ε αποζημίωση απ' το Δ. Νίκαιας - UNPOLITICAL

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

Ο αδερφός Τσίπρα φέσωνε το ταμείο ενώ εισέπραττε 38.000ε αποζημίωση απ' το Δ. Νίκαιας


Ενώ τον Φεβρουάριο του 2012, ο αδερφός του Τσίπρα, χρωστούσε στο Ταμείο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει ασφαλιστική ενημερότητα και να την πλαστογραφήσει, τον επόμενο μήνα εισέπραξε 38 χιλιαρικάκια από το Δήμο Νίκαιας μετά από εξωδικαστικό συμβιβασμό...

Έγγραφο 1):28/02/12 Ο Δ.Τσίπρας χρησιμοποιεί πλαστό έγγραφο ενημερότητας για την ανάληψη δημοσιου έργου.
Τον επόμενο μήνα 26/3/12 σύμφωνα με το Έγγραφο 2&3): ζητάει μετά από δικαστική απόφαση από τον ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ–ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
και λαμβάνει το ποσό 38.484,00€.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.