Δεν αναγνωρίζω καμία «Βόρεια Μακεδονία» και το θεωρώ αποτέλεσμα Εθνικής μειοδοσίας και ξένης παρέμβασης! - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

Δεν αναγνωρίζω καμία «Βόρεια Μακεδονία» και το θεωρώ αποτέλεσμα Εθνικής μειοδοσίας και ξένης παρέμβασης!


Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου!
Η περίφημη ρήση του μεγάλου Έζρα Πάουντ φαντάζει στις μέρες μας ιδανική παρά ποτέ!

Αυτό προφανώς υλοποιεί και ο παλλίκαρος αστυνομικός από την Κρήτη ο οποίος είναι και περιφερειακός Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Κρήτη!

Διαβάστε το υπόμνημα που κατέθεσε μετά από καταγγελία σκοπιανού πολίτη πως ξήλωσε τις πινακίδες με το ΠΑΡΑΝΟΜΟ διακριτικό γνώρισμα (ΜΚ)

"Ύστερα από καταγγελία εις βάρος μου πολίτη Σκοπίων και κάποιας Αντιρατσιστικής, Αντιφασιστικής κίνησης Ηρακλείου, για ξήλωμα πινακίδας με το διακριτικό (ΜΚ) από δίκυκλο αναφέρω τα εξής:

Πραγματικά έλεγξα δίκυκλο όχημα, το οποίο είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, πλην όμως δίπλα στην πινακίδα Ελληνικής Δημοκρατίας, υπήρχε αυτοκόλλητο με το διακριτικό (ΜΚ) και από πάνω η κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου με σλαβικό τίτλο που δεν κατανοούσα!

Ο έλεγχος έγινε πρωινή ώρα, ημερομηνία ακριβώς δεν θυμάμαι!

Του ζήτησα να αφαιρέσει το παράνομο διακριτικό, (ΜΚ) διότι δεν υπάρχει κράτος Μακεδονία και μου απάντησε ότι αυτός είναι «Μακεδόνας» και αρνείται να το βγάλει !

Εγώ πραγματικώς αφαίρεσα το αυτοκόλλητο που παρανόμως είχε τοποθετήσει, και αλλοίωνε την Ελληνική Ιστορία και τον πολιτισμό!

Επίσης σας αναφέρω ότι εάν και πάλι συνέβαινε το ίδιο περιστατικό, πάλι θα προέβαινα στην ίδια ενέργεια, διότι αρνούμαι να παραδώσω σε ένα Σλάβικο κρατικό μόρφωμα, το όνομα Μακεδονία, την γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό!

Δεν αναγνωρίζω καμία «Βόρεια Μακεδονία» και το θεωρώ αποτέλεσμα Εθνικής μειοδοσίας και ξένης παρέμβασης!

Δεν με ενδιαφέρει αν θα υπάρξει τιμωρία εις βάρος μου!

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω την συνείδηση μου ήσυχη, ότι δεν συμμετείχα σε μια προδοσία κατά του Ελληνικού Έθνους!

Ορκίστηκα πίστη στην σημαία και επικαλούμαι το άρθρο 120 του Συντάγματος ενώπιον σας!

Πράξτε κατά το δοκούν. Δεν παραδίδω χαρτί μετανοίας σε κανέναν και για τίποτα, πολλώ δε μάλλον σε παρακρατικές Αντιεξουσιαστικές κινήσεις χρηματοδοτούμενες από ξένα κέντρα αποφάσεων!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Αρχιφύλακας

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.