Σκληρή επιστολή Ιερομονάχου Δαμασκηνού για την “συμφωνία των Πρεσπών”: Κύριοι των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είσθε ένοχοι εσχάτης προδοσίας! - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

Σκληρή επιστολή Ιερομονάχου Δαμασκηνού για την “συμφωνία των Πρεσπών”: Κύριοι των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είσθε ένοχοι εσχάτης προδοσίας!


Ο Ιερόμοναχος Δαμασκηνός από το "περιβόλι της Παναγιάς" στο Άγιον Όρος στέλνει το δικό του μήνυμα εθνικής Αντίστασης ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας.
Με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό και τα πολιτικά κόμματα καταγγέλλει Τσίπρα και Καμμένο για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.
Παρουσιάζουμε τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα:
"Εξοχώτατε κ. Πρωθυπουργέ,
Δια μίαν εισέτι φοράν επιχειρείτε να εξαπατήσετε, δίκην αρχέκακου όφεως, και δίκην κοινών απατεώνων, τον Ελληνικόν λαόν, αναφορικώς με το Σκοπιανόν ζήτημα, καθώς επράξατε και διά τα περίφημα μνημόνια, παρουσιάζοντες, ως επιτυχίαν την συμφωνίαν. Με μίαν πρώτην ανάγνωσιν της συμφωνίας διαπιστώνει ο αναγνώστης, ακόμη και ο μη ειδικός εις τα Νομικά, ότι δημιουργείτε τας προϋποθέσεις μιας νέας καταργήσεως της Εθνικής μας κυριαρχίας, μια συνεχή επέμβασιν του διεθνούς παράγοντος αναμίξεως εις τας σχέσεις των δύο χωρών. Εξισώνετε την Ελλάδα με τον σφετεριστήν εθνικών ονομάτων και πολιτισμού μας, τον νοικοκύρη με τον κλέπτην.
Η συμφωνία εξυπηρετεί μόνον τα Σκόπια, την Αμερικήν και την Γερμανίαν. Ως εκ τούτου είναι προδοτική.
Η χρήσις των όρων «Μακεδονία» και «Μακεδόνες» δεν θα δόση την εντύπωσιν εις την διεθνή κοινότητα, ότι αυτοί τάχα, αφού το κράτος των ονομάζεται «Μακεδονία», είναι οι γνήσιοι Μακεδόνες, απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων και κληρονόμοι του Ελληνικού Πολιτισμού;
Κύριε Πρωθυπουργέ, είσθε ο ανοητότερος των ανοήτων, και προδότης της ιστορίας των Ελλήνων 3000 ετών;
Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είσθε ένοχοι εσχάτης προδοσίας. Το σφάλμα Σας είναι αποτέλεσμα της Εωσφορικής υπερηφάνειας Σας.
Η λύσις την οποίαν προετείνατε, δημιουργεί τας προϋποθέσεις εις το μέλλον, δημιουργίας μείζονος Μακεδονικού κράτους, από έναν λαόν, όστις έχει ουδεμίαν σχέσιν με τους αρχαίους Έλληνας Μακεδόνας, ως προς το όνομα, γλώσσαν, και ταυτότητα. Ενθυμηθείτε τα ονόματα Β. Κορέα, Ν. Κορέα, Β. Βιετνάμ, Ν. Βιετνάμ, ενιαίον Βιετνάμ. Αυταί είναι και αι εκπεφρασμέναι απόψεις και επιδιώξεις της διεφθαρμένης πολιτικής των Αμερικανών από πολλάς δεκαετίας. Μια νέα Μικρασιατική καταστροφή κυοφορείται, εάν παρ’ ελπίδα τελικώς ισχύση η αντεθνική συμφωνία.
Ο υποκριτής και κάπηλος της Πατρίδος και των Ελληνικών αξιών συνεταίρος Σας, κ. Καμμένος, υποτιμά την νοημοσύνην του Ελληνικού λαού, ενίοτε συμφωνών και ενίοτε δήθεν διαφωνών με ουσιώδη λάθη της πολιτικής Σας, χωρίς να αποσύρη την εμπιστοσύνην εις την Κυβέρνησίν Σας.
Δεν Σας απασχολεί η απειλή της μελλοντικής μουσουλμανοποιήσεως της χώρας από τους κατευθυνομένους μετανάστας; Πόσα χρήματα Σας χορηγεί ο κ. Σόρος δια τους λαθρομετανάστας; Ασκείτε την εξουσίαν δίκην στυγνών δικτατόρων, χωρίς αρχάς και ηθικάς αξίας. Σας ενδιαφέρει μόνον ο θώκος της εξουσίας. Δεν Σας ενδιαφέρει ούτε η Ελλάς ούτε ο Ελληνισμός.
Είσθε εντολοδόχοι των διεθνών ανθελληνικών κέντρων των σκοτεινών στοών να παραδόσητε την Ελλάδα, ως δεικνύουν τα πράγματα, εις τους ξένους, χωρίς Έλληνας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.