Ζάκυνθος:«Ανατινάχτηκε» το αντλιοστάσιο στη περιοχή του Αεροδρομίου προκαλώντας υπερχείλιση λυμάτων - UNPOLITICAL

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

Ζάκυνθος:«Ανατινάχτηκε» το αντλιοστάσιο στη περιοχή του Αεροδρομίου προκαλώντας υπερχείλιση λυμάτων


Σοβαρή βλάβη σημειώθηκε στο αντλιοστάσιο του Βιολογικού Καθαρισμού στη περιοχή του Αεροδρομίου το βράδυ του Σαββάτου (28/07/2018). Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής στη ZP24 «ανατινάχτηκε» το αντλιοστάσιο , εκτοξεύοντας τα καπάκια , προκαλώντας μεγάλης έκτασης υπερχείλιση λυμάτων στην περιοχή ,αλλά, και αναστάτωση στους κατοίκους.

Τα φαινόμενα βλαβών στα αντλιοστάσια του Βιολογικού, και τα πάσης φύσεως προβλήματα που δημιουργούν, παραμένει το σοβαρότερο πρόβλημα για το νησί, καθώς, η Δημοτική Αρχή και η αρμόδια Υπηρεσία η ΔΕΥΑΖ, αδυνατούν να αντιμετωπίσουν καθοριστικά και αποτελεσματικά ,παρά τις όποιες δεσμεύσεις τους ,το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.