Επίσκεψη της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή στα Αστυνομικά τμήματα της Φυλής - UNPOLITICAL

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

Επίσκεψη της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή στα Αστυνομικά τμήματα της Φυλής


Η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, η μόνη παράταξη για τον Δήμο Φυλής, όπου τα στελέχη της έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα με τα προβλήματα της πόλης, εδώ και λίγες ημέρες, με την εξαγγελία πως οι εκλογές θα διεξαχθούν τον Μαϊο του 2019 έχει ανοίξει φτερά και έχει σκεπάσει όλο τον Δήμο.

Μετά την ενημερωτική δράση της Κυριακής, στο κέντρο της πόλης, στο Πανόραμα αλλά και στην Φυλή (Χασιά), την Δευτέρα επισκεφθήκαμε τα ΚΑΠΗ της πόλης και την λαϊκή του Αγ. Δημητρίου, ενώ σήμερα επισκεφθήκαμε τα αστυνομικά τμήματα Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων καθώς και την Υπ. Δυτικής Αττικής.

Διαπιστώσαμε πως το ηθικό των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή είναι υψηλό, η διάθεση πολύ καλή, η επικοινωνία μας ήταν άριστη και συγχαίρουμε κάθε άνδρα και γυναίκα των σωμάτων ασφαλείας της περιοχής, βαθμοφόρο ή μη, για την υπεύθυνη δουλειά τους.

Μια υπεύθυνη διοίκηση στον δήμο θα μπορούσε να συμβάλλει σημαντικά προς την καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα για την ασφάλεια στην πόλη όπως το έχουμε ήδη καταθέσει: https://ayghfylis.blogspot.com/2018/03/blog-post_24.html ώστε να παγιωθεί το αίσθημα ασφάλειας που ζητούν μετ' επιτάσεως οι κάτοικοι στον Δήμο Φυλής.Στην συνέχεια, επισκεφτήκαμε, ατύπως, την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του δήμου Φυλής, όπου συναντηθήκαμε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, και εδώ θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τον χάρτη της πόλης που του ζητήσαμε και ανταποκρίθηκε άμεσα, όπου κάναμε μια κουβέντα σχετικά με τα έργα που προγραμματίζονται. Στο τραπέζι βέβαια, έπεσε και η ερώτηση που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή εκ μέρους της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή, για το Πανόραμα και την καταπάτηση εκεί από τον ρομά κάτοικο. Υποσχόμαστε, να συνεχίσουμε έτσι, στον ίδιο ρυθμό, αντιλαμβανόμενοι πως οι κάτοικοι δεν έχουν περιθώρια πια, η πόλη δεν μπορεί να περιμένει, οι ανάγκες πλέον είναι συσσωρευμένες. 

Θα βρεθούμε παντού, θα μιλήσουμε με όλους και όπου μπορούμε να παρέμβουμε προς όφελος των πολιτών να είναι σίγουροι άπαντες πως θα το κάνουμε...

Ελληνική Αυγή για την Φυλή! Μέχρι τις εκλογές στον δρόμο, στην καταγραφή των πολλών προβλημάτων της πόλης και μετά από θέση ευθύνης, στην επίλυση των προβλημάτων για ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και τα παιδιά μας, σε μια πόλη καθαρή, ασφαλή και πράσινη!

https://ayghfylis.blogspot.com/2018/07/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.