Εύβοια: Το λάθος στο κούρεμα που στοίχισε τη ζωή σε σκυλάκι - UNPOLITICAL

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

Εύβοια: Το λάθος στο κούρεμα που στοίχισε τη ζωή σε σκυλάκι


Μία γυναίκα από τη Χαλκίδα, καταγγέλλει ότι χθες Δευτέρα, πήγε το σκυλάκι της σε κτηνιατρείο της ευρύτερης περιοχής προκειμένου για να το κουρέψουν.

Οι άνθρωποι όμως που ανέλαβαν το κούρεμα, δεν έβγαλαν από το σκυλί το λουράκιμ με αποτέλεσμα, κατά την διάρκεια του κουρέματος, να πνιγεί.

Η γυναίκα μάλιστα δεν σκοπεύει να αφήσει το γεγονός να περάσει, αφού σκέπτεται να κινηθεί νομικά.

Μάλιστα, με ανάρτησή της στο Facebook ζητάει από τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτηνιατρείο, να επικοινωνήσουν μαζί της, προκειμένου να καταθέσουν.

Πηγή: evialead

Η απάντηση της κλινικής,

Προς κα Katerina Voziki

Εκ της διεύθυνσης της κλινικής μικρών ζώων με την επωνυμία “ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ”, στην αντίληψη της οποίας υπέπεσε η παρούσα ανάρτηση σας, εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας για το ατυχές περιστατικό του άδικου χαμού της μικρής σκυλίτσας σας με το όνομα «Λίλα» δηλώνοντας σε σάς την αμέριστη συμπαράσταση. 

Ωστόσο, προς αποκατάσταση της αλήθειας οφείλετε να διευκρινίσετε ότι το κούρεμα της μικρής Λίλας και την παροχή, στο συνολο των υπηρεσιών καλλωπισμού του, είχατε συμφωνήσει όχι με κάποιον εκπρόσωπο ή με οποιασδήποτε άλλης μορφής εργασιακή σχέση συνδεόμενο με την κλινική μας πρόσωπο, αλλά απευθείας με την κυρία, Αικατερίνη Γεωργίου. 

Η κα Γεωργίου ασχολείται αποκλειστικώς με το κούρεμα και την περιποίηση των ζώων, χωρίς ωστόσο να την συνδέει ουδεμία εργασιακή σχέση με εμάς. Προς τούτο οφείλετε να διευκρινίσετε ότι το ραντεβού έλαβε χώρα στους χώρους της κλινικής, όπου φιλοξενήθηκε η κα Γεωργίου κατόπιν αιτήματος της, λόγω έλλειψης άλλου ικανού χώρου, χωρίς όμως αυτή να έχει οποιασδήποτε μορφής εργασιακή σχέση με την κλινική και την εταιρία μας. 

Τούτο δε το γνωρίζατε πολύ καλά, καθώς σας δηλώθηκε ρητά από εκείνη κατά την επικοινωνία που προηγήθηκε μεταξύ σας, πριν ορίσετε το συγκεκριμένο ραντεβού. Καμία ιατρική πράξη δεν προηγήθηκε του συμβάντος, ενώ το προσωπικό της κλινικής δεν ήρθε σε καμία επαφή με το μικρό ζώο. Ως εκ τούτου καμία ευθύνη δε βαρύνει την κλινική μας, καθώς ο χώρος του κομμωτηρίου είναι ανεξάρτητος και το συγκεκριμένο πρόσωπο που ασχολήθηκε με το κούρεμα των ζώων δεν ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό του ιατρείου μου.

Αποκλειστικώς υπεύθυνη για το ατυχές συμβάν, όπως άλλωστε αναγνώρισε και με ρητή δήλωση της η ίδια η κυρία Γεωργίου και μόνον, η οποία μάλιστα ως ευσυνείδητο άτομο προτίθεται να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της ζημίας που προκάλεσε.

Επειδή από την ατυχή διατύπωση της ανάρτησης προκύπτει σύνδεση με την κλινική μας, οφείλετε να αποκαταστήσετε την αλήθεια το συντομότερο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν τέλεση του αδικήματος τη δυσφήμησης έως και της συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος μας εξαιτίας του αναληθούς περιεχομένου της συγκεκριμένης ανάρτησης. 

Σας εκφράζουμε και πάλι τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας για τον άδικο χαμό του μικρού ζώου σας. Η Κλινική μας έχει κατ' επανάληψη αποδείξει την αγάπη της και την προσήλωσή της στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για την περίθαλψη και φροντίδα των ζώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.