Κανένας Συριζαίος άνεργος: Η Ράνια Αντωνοπούλου διορίστηκε στον ΟΟΣΑ... θα παίρνει έτσι το επίδομα ενοικίου που ήθελε - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Κανένας Συριζαίος άνεργος: Η Ράνια Αντωνοπούλου διορίστηκε στον ΟΟΣΑ... θα παίρνει έτσι το επίδομα ενοικίου που ήθελε


Εγκρίθηκαν ήδη τα πρώτα έξοδα μετεγκατάστασής της με το ποσό των 13.221 ευρώ-Η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας που παραιτήθηκε επειδή έπαιρνε επίδομα ενοικίου διορίστηκε μόνιμη αντιπρόσωπος ΟΟΣΑ στο Παρίσι

Για λίγο καιρό, έμεινε άνεργη, η πρώην Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας κ. Ουρανία Αντωνοπούλου. Η κυβέρνηση φρόντισε να αποκατασταθεί η κ. Ράνια Αντωνοπούλου που θυμίζουμε ότι αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, όταν αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε επίδομα ενοικίου! Στην αριστερή κυβέρνηση όμως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κανείς… σύντροφος δεν χάνεται.

Η κυβέρνηση φαίνεται να επιλέγει την κ. Αντωνοπούλου, για τη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), στο Παρίσι. Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Οικονομίας, και Ανάπτυξης, η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου εγκρίνει τη δέσμευση ποσού 13.221,06 χιλιάδων ευρώ για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης «λόγω τοποθέτησης της κ. Ουρανίας Αντωνοπούλου στη θέση μονίμου αντιπροσώπου στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ.

Θυμίζουμε, πως η κ. Αντωνοπούλου πριν 4 μήνες είχε παραιτηθεί από τη θέση της Υπουργού, όταν αποκαλύφθηκε ότι λάμβανε επίδομα ενοικίου 1000€/μήνα για το διαμέρισμα που έμενε στο Κολωνάκι.

Μαζί της είχε παραιτηθεί και ο σύζυγός της, επίσης υπουργός κ. Παπαδημητριου. 

Η κ.Αντωνοπούλου θα αντικαταστήσει τον μέχρι πρότινος Μόνιμο Αντιπρόσωπο στον Ο.Α.Σ.Α, κ. Γεώργιο Κριμπά, ο οποίος θα λάβει και αυτός σύμφωνα με αντίστοιχη απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας, το ποσό των 4,740€ για την μετεγκατάστασή του από την Μόνιμη Αντιπροσωπεία του Ο.Α.Σ.Α στο Παρίσι. 
Πηγή: https://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.