#μόνο_44_ετών: Το twitter γλεντάει τον... ανήλικο πρωθυπουργό! - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

#μόνο_44_ετών: Το twitter γλεντάει τον... ανήλικο πρωθυπουργό!

Αποτέλεσμα εικόνας για μονο 44 ετών

Την ατάκα της χρονιάς ξεστόμισε, πιθανότατα χωρίς να το ξέρει, ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Χριστόφορος Βερναρδάκης. Είπε συγκεκριμένα «να μην βάλλεται ένας άνθρωπος ο οποίος είναι 44 ετών και έχει φορτωθεί όχι μόνο τις πολεοδομικές, χωροταξικές αδυναμίες της πολιτικής προστασίας, τις αδυναμίες πυρόσβεσης, αλλά και το οικονομικό έγκλημα που έχει συντελεστεί απέναντι στη χώρα, αλλά και το έγκλημα στο κοινωνικό κράτος».

Λάθος φράση τη λάθος στιγμή, με ανοιχτή την πληγή που προκάλεσε στην ελληνική κοινωνία η αδιανόητη τραγωδία στο Μάτι. Μετά από το «Θέατρο της Δευτέρας» με τη σύσκεψη-φάρσα στο Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής, τα μασημένα λόγια για νεκρούς στον τόπο της καταστροφής, την αυτοψία στα κρυφά κ.λπ. εκ μέρους του πρωθυπουργού, η απόπειρα του Χριστόφορου Βερναρδάκη να προστατέψει τον προϊστάμενό του φαίνεται πως εξόργισε τους Έλληνες πολίτες. 

«Κύριε Βερναρδάκη, αν ο Τσίπρας είναι μόνο 44 ετών να έβαζε υποψηφιότητα για το 15μελές του σχολείου του, όχι για πρωθυπουργός της Ελλάδας» είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά tweet στο κορυφαίο hashtag του τελευταίου 24ωρου «μόνο_44_ετών». Το γιατί οι Έλληνες απέρριψαν το κωμικό επιχείρημα του κ. Βερναρδάκη για το ακαταλόγιστο του Αλέξη Τσίπρα λόγω νεότητας, συμπυκνώνεται στο εξής σχόλιο: «Στα 32 ήθελε να γίνει δήμαρχος Αθηναίων, στα 40 ήθελε να γίνει πρόεδρος της Κομισιόν, αλλά στα 44 είναι ανεύθυνος λόγω του νεαρού της ηλικίας». 

Ακολουθούν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweet του hashtag #μόνο_44_ετών:

Τότε ήταν 41 άρα πολύ μικρός για να ξέρει ότι δεν χρειάζεται σάλιο για να κολλήσει ο αυτοκόλλητος φάκελος
Αυτοί δεν ήταν όπως ο κύριος Τίποτα !
Ήτανε μικρότεροι σε ηλικία αλλά κάναν μεγάλα πράγματα.

View image on TwitterView image on Twitter
Φαντάζομαι την αντίδραση των Γάλλων αν έλεγε συνεργάτης του να μην τον χτυπάνε γιατί είναι 41 ετών!

Οι σφαλιάρες που θα πέφτανε μέχρι εδώ θα ακούγονταν!

Πριν τα 44:
Ο Μ. Αλέξανδρος κατέκτησε τον κόσμο
Ο Jobs ίδρυσε την Apple
Ο Gates τη Microsoft
Ο Zuckerberg το Facebook
Οι Page και Brin τη Google
O Einstein διατύπωσε τη Θεωρία της Σχετικότητας
Ο Mozart έγραψε όλα του τα έργα
κτλ. κτλ.
ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ...;

Ο υπερφυσικός μπεμπές της διπλωματίας & των δύσκολων αποφάσεων το ανήλικο που θα άλλαζε την Ευρώπη ..
"Κύριε" Βερναρδάκη, αν ο Τσίπρας είναι να έβαζε υποψηφιότητα για το 15μελές του σχολείου του ΟΧΙ για πρωθυπουργός της Ελλάδας!
Επικίνδυνοι όλοι σας...

Αλέξης Τσίπρας: Ανυπομονώ να τελειώσει η θητεία μου για να συνεχίσω στη Χίλλ
ο μπέμπης Τσίπρας ήθελε να ξανανοίξει την ΕΡΤ για να βλέπει "Ουράνιο Τόξο"
"Στα 32 ήθελε να γίνει δήμαρχος Αθηναίων, στα 40 ήθελε να γίνει πρόεδρος της Κομισιόν, αλλά στα 44 είναι ανεύθυνος λόγω του νεαρού της ηλικίας...". Όταν έλεγα εγώ το θειον βρέφος της α' & β' φοράς αριστεράς...
είσαι μικρός για να αναλάβεις την ευθύνη μιας καταστροφής αλλά στην κατάλληλη ηλικία για να ξεπουλήσεις την Μακεδονία..
Με απλά λόγια ο σύντροφος Βερναρδάκης είπε τον Ηγέτη "περιορισμένης ευθύνης"
εντωμεταξυ ειμαι 44 και μ εχει κανει ο τσιπρας ρεζιλι
Στην "συσκεψη" της Μαυρης Δευτερας ο τσιπρας υποκρινοταν πως δεν ηξερε για τους νεκρους. Φαβορι για Οσκαρ Α ανδρικου ρολου και ειναι
και έχει πει τόσα ψέμματα, που δε θέλω να σκεφτώ τι θα κάνει όταν φτάσει στην ηλικία των άλλων. Άστο, Αλ6. Κούρασες.
και κοίτα τι ζημιά έχει πάθει το παιδί (κυρα Κοσμέσα speaking, απ τον Αγραπδόκαμπο, ψήφισε γιατί και οι προηγούμενοι τα ίδια ήταν)... ρε τι ζούμε;
Δεν κάνει η ηλικία τον άνθρωπο... περιττός, ο σχολιασμός
ο ηγέτης

Του μένουν αρκετά χρονάκια δηλαδή ακόμα..

για να τα περάσει στο φυσικό του χώρο..σε καμία φυλακή ξέρωγω ναούμε..

Δεν μας άρεσαν οι 70ρηδες και βάλαμε τους 50ρηδες(Κωστάκης) και τα σκατώσαμε και μπήκαμε στα μνημόνια με τους 60ρηδες(ΓΑΠ,Αντώνης) και μετά καταλήξαμε στους σαραντάρηδες και τα αποσκατώσαμε.
Και μυαλό δεν βάλαμε..βάλαμε?
Και μόλις απέδειξες περίτρανα ότι η ηλικία δεν έχει καμιά σχέση.
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι και έχει γίνει πρωθυπουργός, δεν ανήκει σε οικογενειοκρατία, δεν ανήκει σε κάποιο τζάκι, δεν τον βοήθησε η διαπλοκή, δεν χρωστάει σε τύπους σαν το Φρουζή κ Χριστοφοράκο, δεν είναι όμηρος της διαπλοκής. Έγινε πρωθυπουργός γιατί ήταν θέλημα λαού
🎶 Σαράντα χρόνια έφηβος κοντά μισόν αιώνα
μνημόνια υπέγραφα για αριστερό αγώνα
σαράντα χρόνια ανώριμος ξεφτίλας και κουτάλα
σαράντα χρόνια ηλίθιος και έρχεται κρεμάλα 🎶

Και να φανταστείς φίλε μου, τούτοι εδώ προτείνανε να ψηφίζουν τα 17χρονα παιδιά, αλλά το ζαβό που ‘ναι να μην αναλαμβάνει ευθύνη..
Από 39 ετών ως επιμελητής Νευροχειρουργός εφημέρευα για περιστατικά από τα 2/3 του λεκανοπεδίου, την μισή Πελοπόννησο και τα νησιά του Αιγαίου. Η νεότερή μας επιμελήτρια σήμερα είναι 36 ετών και επίσης εφημερεύει υπεύθυνη για τα κεφάλια σχεδόν της μισής χώρας.
Δηλαδή ο Αλέξης μπορεί να δώσει και πανελλήνιες του χρόνου?!
Τον ψηφήσατε οταν ήταν 41 για να σας σώσει
Που θα έσκιζε τα μνημόνια
Που θα καταργουσε τον ΕΝΦΙΑ
Που θα είχατε αφ/γητο 12000€
Που θα παίρνατε 751€ βασικό

Τώρα που είναι
Πούλησε Μακεδονία
Έφερε 3ο & Μεσοπρόθεσμο
Αφ/γητο 5500€
Αυξησε ΕΝΦΙΑ

ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ Η ΑΚΟΜΑ;

Αν και κατάφερε να αποτελεί παρελθόν από την πολιτική ζωή της χώρας
Καλά κύριε Βερναρδάκη...Αν δεν μπορούσε ας μην αναλάμβανε...Δεν τον βάλαμε και με το ζόρι, «φαγώθηκε» να εκλεγεί απ´τα 40.
Ξαφνιαστηκαμε όλοι στη γειτονιά.. ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα.. τον βγαλανε απ το σπίτι με δυσκολία.. είχε κολλήσει με ψαροκολα μια πολυθρόνα πίσω του, ξέρετε.. Φώναζε συνέχεια γκο μπακ γκο μπακ..
Κρίμα.. μωρο παιδί

Εφερε τα capital controls
Χρεωσε την χωρα 100δις
Ανοιξε τα συνορα και καταστρεψε τα ακριτικα νησια
Επι των ημερων του καηκαν ζωντανοι 118 ανθρωποι κ δεν ειπε ουτε συγγνωμη
Λεει ψεματα οπως αναπνεει
Και ειναι

με πολλές αυταπάτες και αδίστακτος για να μη χάσει τη καρέκλα.Αν μη τι άλλο πάνω απο όλα έκαψε την αριστερά, που ο κόσμος θα κάνει πολλά χρόνια να την εμπιστευτεί και η νέα γενιά είδε απο πρώτο χέρι οτι η μεγαλύτερη απειλή της χώρας είναι οι σταλινοφασίστες.
Μην ξεχναμε και ποιος ειναι ο Βερναδακης: πρωην δεξι χερι Τσοχατζοπουλου, γνησιος εκπροσωπος του βαθυ πασοκ, μολις η καρεκλα εφυγε, εγινε δεξι χερι του νεου θειου βρεφους, του Τσιπρα. Στηνει και εταιριες δημοσκοπησεων.
Αγνες, συριζαϊκες καταστασεις..

Είναι ένας μικρούλης τροφαντούλης που έχει γύρω του μαμάδες και μπαμπάδες που δεν τον λένε τίποτε στενόχωρο γιατί είναι μικρό το παιδί, παρά μόνο κούπεπε και κουπεπε.
Μην χτυπάτε τον Τσίπρα. Έχει αυταπάτες, νομίζει πως είναι ακόμα πρόεδρος 15μελούς και πως κάνει συνελεύσεις για κατάληψη.
και ρήμαξε την χώρα! Φανταστείτε τι έχουμε να πάθουμε ακόμα μέχρι να γεράσει!
Να προσέχει όταν βγαίνει μη του ρίξουν τίποτα στην πορτοκαλάδα του.

Κοιμήσου αγγελούδι μου παιδί μου νάνι νάνι
Να μεγαλώσεις γρήγορα σαν τ’ αψηλό πλατάνι
Να γίνεις άντρας στο κορμί και στο μυαλό
Και να `σαι πάντα μεσ’ το δρόμο τον καλό


Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.