Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους ήρωες του Εθνικού Στρατού στο Βίτσι - Φωτορεπορτάζ - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους ήρωες του Εθνικού Στρατού στο Βίτσι - Φωτορεπορτάζ


Με τη δυναμική παρουσία εκατοντάδων χρυσαυγιτών πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης υπέρ των ηρώων μαχητών του Εθνικού Στρατού στο Βίτσι, των οποίων η αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση στα πεδία των μαχών οδήγησε τα ελληνικά όπλα σε σπουδαίες νίκες και στρατηγικής σημασίας επιτυχίες, η μεγαλύτερη εκ των οποίων αφορά στην αμετάκλητη πάταξη της κουμουνιστικής απειλής και στο γκρέμισμα των ανθελληνικών σχεδίων που απεργάζονταν οι ξενοκίνητοι μπολσεβίκοι πριν και κατά τη διάρκεια του συμμοριτοπολέμου.


Η Χρυσή Αυγή τίμησε με την μαχητική και μαζική της παρουσία αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για την Ελλάδα και έστειλε το μήνυμα ότι παρά τη συμπλήρωση σχεδόν επτά δεκαετιών από το τέλος του συμμοριτοπολέμου επ’ ουδενί είναι διατεθειμένη να ξεχάσει τον βρώμικο ρόλο όλων εκείνων που συνειδητά έστρεψαν τα όπλα εναντίον του ελληνικού λαού για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των κομμουνιστών ηγετών των τότε «σοσιαλιστικών» κρατών και πολύ περισσότερο τον εθνικά επιζήμιο ρόλο των σύγχρονων πολιτικών επιγόνων τους και των λοιπών «τιμητών» τους.


Εν αντιθέσει με τους θλιβερούς γυρολόγους της ψοφοδεξιάς και του ευρύτερου «πατριωτικού χώρου», που, παρά τους προβαρισμένους πύρινους λόγους για ανάγκη ανατροπής της αριστερής κυβέρνησης, χρειάζονται χάρτη και ξεναγό για να επισκεφτούν το εν λόγω ιστορικό μνημείο και προπαντός τη σιωπηρή συγκατάβαση και ανοχή των αριστερών κομισαρίων με τους οποίους συμπορεύονται στην εθνική τραγωδία που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ, οι Εθνικιστές τιμούν και θα τιμούν πάντα τους ήρωες που πολεμούν και πεθαίνουν για την Ελλάδα και θα συνεχίζουν να μάχονται για την απομυθοποίηση των «αγώνων» της αριστεράς, που παρά τη στρατιωτική της συντριβή επανέρχεται σήμερα ως η προσωποποίηση της μεγαλύτερης εθνικής ντροπής που γνώρισε η χώρα κατά τα τελευταία έτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.