Τρέχουν που εξελίξεις στα Σκόπια - Η Ελληνική Κυβέρνηση κατάφερε να πραγματοποιήσει τα όνειρα των Σκοπιανών - UNPOLITICAL

Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018

Τρέχουν που εξελίξεις στα Σκόπια - Η Ελληνική Κυβέρνηση κατάφερε να πραγματοποιήσει τα όνειρα των Σκοπιανών


Σύμφωνα με τον Ζάεφ, η συμφωνία των Πρεσπών είναι υπέρ των Σκοπίων και αυτό αυτόματα σημαίνει ότι δεν είναι υπέρ της Ελλάδας προφανώς.
Πολλοί λένε ότι στην διπλωματία κάτι δίνεις και κάτι παίρνεις αλλά το θέμα είναι ότι εμείς δώσαμε χωρίς καν να χρειάζεται.

Από το πουθενά οι Σκοπιανοί τώρα γίνανε Βορειομακεδόνες!

Τα σημεία που χαροποιούν ιδιαίτερα όλους τους Σκοπιανούς και φυσικά τον Ζάεφ

1.Συμφωνία για το μέλλον

2.Προστατεύεται η δήθεν μακεδονική ταυτότητα

3.Προστατεύεται η δήθεν μακεδονική γλώσσα

4.Η υπηκοότητα είναι δήθεν μακεδονική, τώρα και στο μέλλον

5.Δεν αλλάζουν ύμνος, σημαία και εθνόσημο

7.Οι Σκοπιανοί έλαβαν πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ, θα γίνουνε το 30ο μέλος

8.Ξεκινούν οι ενταξιακές συζητήσεις με την ΕΕ

9.Η συμφωνία εγγυάται τη φιλία και συνεργασία «Μακεδονίας»- Ελλάδας

10. Όχι πλέον FYROM

Στην υγειά μας λοιπόν, αφού καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα των Σκοπιανών. 

Ο ελληνικός λαός ενώ δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν συμφωνεί με όλα αυτά, εισέπραξε την παγερή αδιαφορία της ελληνικής κυβέρνησης ΑΛΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ εξ’αρχής είχε δηλώσει ότι θα ακολουθήσει αυτή την γραμμή στα Εθνικά θέματα, στο κομμάτι αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε κανένα ψέμα!!!

Τι έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας για το Σκοπιανό το 2012:


Ο Πρωθυπουργός όταν ακόμα βρισκόταν στην Αντιπολίτευση, έλεγε ότι θα λύσει το Σκοπιανό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.