«Μητέρα, δεν θέλω να παρακαλέσεις κανέναν» - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018

«Μητέρα, δεν θέλω να παρακαλέσεις κανέναν»


Ακούσαμε με τα αυτιά μας την μαρτυρία των δυο στρατιωτικών πως έπεσαν στην ενέδρα που τους είχαν στήσει στον Έβρο οι τούρκοι.

Δυστυχώς, πήγαν όπως λέει ο λαός μας "να μο#νί γκαβέ".

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε σε πόλεμο. 
Δεν συγχωρούνται λάθη, δεν συγχωρείται αφέλεια, δεν συγχωρείται η έλλειψη τεχνολογικού εξοπλισμού. Τα πάντα όλα είναι η τεχνολογία σήμερα. 

Δεν συγχωρούνται λάθη στη πρώτη γραμμή. 

Αυτό δεν αναιρεί την αξιοπρεπή τους στάση κατά την ομηρία τους. 
Την δύναμη ψυχής που χρειάστηκε για να αντέξουν 167 μέρες στα τουρκικά μπουντρούμια. 
Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στους γονείς τους. 

Αλλά είπαμε τα λάθη δεν συγχωρούνται.

Τόσο ο κ. Στεφανής όσο και ο κ. Αποστολάκης αλλά και όλοι οι ένστολοι, θα πρέπει, αδιαφορώντας για τον κατσιαπλιαδισμό που χαρακτηρίζει πολίτες και πολιτικούς να αισθάνονται ότι υπηρετούν σε ένα στρατό με την οργάνωση και την τεχνολογία του ισραηλινού στρατού και την πειθαρχία του γερμανικού. 

Μπορεί οι Τούρκοι να υπερτερούν αριθμητικά και εξοπλιστικά αλλά οφείλουμε να μην τους δίνουμε την ευκαιρία να μας γλεντάνε. 

Ο στρατός είναι για τον πόλεμο και όχι για τις παρελάσεις. 
Και η Ελλάδα βρίσκεται σε διαρκή πλέον πόλεμο και οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορεί να είναι φόντο στην εξέδρα του Πάκη.

Το Ισραήλ που έχει το μέγεθος της Πελοποννήσου είναι πανίσχυρο και κανείς δεν τολμά- χωρίς κόστος- να στήσει ενέδρα τους πολίτες του. Μόνον εδώ, στην Κολομβία των Βαλκανίων, με το που γεννιέται κανείς έχει πέσει ήδη στην Ενέδρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.