Χρόνια πολλά Ελλάδα μου και η Παναγιά να σε προσέχει - Και του χρόνου Λεύτερη - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018

Χρόνια πολλά Ελλάδα μου και η Παναγιά να σε προσέχει - Και του χρόνου Λεύτερη

Αποτέλεσμα εικόνας για παναγια 15 αυγούστου

H ΠANAΓIA, H MHTEPA ΘEOY & ANΘPΩΠΩN & MHTEPA THΣ ZΩHΣ, NA ΓINEI TO AΛHΘINO KATAΦYΓIO & H AΣΦAΛHΣ AΓKAΛIA KAΘE KOYPAΣMENOY, AΣΘENOYNTOΣ, KATAΠIEΣMENOY, AΠEΛΠIΣMENOY KAI EN OIAΔHΠOTE ANAΓKH EYPIΣKOMENOY! 

ΓIA NA BPH ΠAPHΓOPIA, ΓAΛHNH, ANAKOYΦIΣH, ΔYNAMH, ΛYTPΩΣH & TH XAMENH ZΩH THΣ XAPAΣ, THΣ AIΣIOΔOΞIAΣ, THΣ EΛEYΘEPIAΣ, THΣ AΓAΠHΣ, THΣ EIPHNHΣ, THΣ ΠPOΣΦOPAΣ, THΣ ΔHMIOYPΓIAΣ! 

XPONIA ΠOΛΛA EYΦPOΣYNA, EYΛOΓHMENA, XAPITΩMENA, ΑΓΙΑΣΜΈΝΑ! 
ME THN EYXH THΣ ΠANAΓIAΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.